Русата Златка с изненадващо признание: Скромна и свенлива съм!

Златка свенливаРусата Златка даде интервю с стил обява за запознанство, като изтъкна свои черти, които дори най-отявлените й фенове не бяха подозирали, че има.

Цялата тази суета наоколо – тоалети, скъпи коли, разголени неща – никога не е била за мен и то на  100 %. Аз  по принцип съм скромна и много свенлива.

„Обичам домашния уют, винаги съм искала  да имам истинско семейство и това е бил моят стремеж винаги“, каза още тя. Обаче я споходила славата, а цената й се оказала голяма: „Разделих се с много приятели, те ме оставиха, много критики изтърпях от тях и от медиите, накарах семейството ми да страда и да се срамува по някакъв начин от мен, не се гордея“.

Красавицата издаде и факт, който всички подозират. Тя е  категорична, че приятелство в светските среди няма, а има интереси и корист. Самата тя  имала малко приятелки, на които наистина може да разчита. Имам една приятелка, която много уважавам и тя мен също. С годините съм се уверила, че тя заслужава думата приятел и двете сме еднакво отдадени една на друга. Става въпрос за Андреа, която е била до мен в най-тежките ми дни и в най-хубавите, пояснява Райкова.

След направената равносметка, тя е стигнала най-после до извода, че не винаги трябва да казваш това, което мислиш, защото ще си навлечеш омраза и врагове. Лицемерието в тези среди явно е задължително.

Златка не воювала с никого, а само със себе си, завършва интервюто тя.

Паметливи обаче се сещат за луди скандали, плискане на чаша с урина в лицето й, богати любовници, развалени от нея семейства, голи фотосесии и какво ли не. Но важното е, че сега признава, че е свенлива. А миналото явно не се брои.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *