Катето Евро: Не ми вярвайте какво приказвам, правя го за пари

0

Катето цигара„Защо бе, Саше Диков, лъжеш в ефир? Никога не съм изричала 51 процента боклуци, гласуваха за Тодор Славков. Голям си голям , да знаеш!“

Тези думи написа преди седмица Катерина Евро след гостуването на Тодор Славков при Диков.

Тези думи накараха Стажанта да покани актрисата в предаването си, за да си изяснят кой лъже и кой не лъже и кой е по-толям глупак. Бях в много емоционално състояние, като  написах тези думи, обаче никога не съм казвала товакова нещо, застрахова се веднага Евро в ефира на Нова тв.  Сашо обаче й пусна запис от Брадъра, в който тя казва на  Емо Каменов изрича: „Тази нация е пълна с боклуци, които са му дали 51% Срамота!“.

Оооо, аз съм го изрекла така, без да мисля, а не в интервю. Това, което си говорим в предаването  не се брои, там си си вкъщи и си говориш, като вкъщи. Пък и съм изрекла, преди Тодор да спечели, на едно от гласуванията. Не ме слушайте, то си е било вътрешна работа и не е голяма работа. След  което допълни, че с Тошо си били приятели и нямали никакви проблеми помежду си. Даже го защити. Не е вярно това, че  е бил пиян през цялото време. Действително тези неща в къщата се манипулират. Той се напи два пъти, но като това се повтаря в излъчването  всеки ден и във всеки епизод, накрая излезе пред всички, че не е спирал да пие, размаха пръст Евро.

И допълни – ние артистите сме едни мизерници, получаваме малко пари. И защото останахме без работа и без предаване, се налага  да влизаме в такива формати и да се излагаме. Ето „Ноу фрейм медия“ ни дължи пари, на много хора дължи заплатите, но едвали ще си ги получим и най-вероятно ще ги съдим“. Тя каза същото и за снимките си в „Плейбой“ преди 13 години. Снимах се гола, защото пак беше някакъв период на безпаричие. Даже питах сина ми, който беш още гимназист. Ако беше казал, че няма да му е приятно да ме гледат гола, нямаше да се снимам, колкото и изнемогвахме, каза тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *