Камелия пак шокира с интимните си мераци! Мечтаела за тройка! Виж тук:

Камелия разкраченаС Камелия май е трудно да се говори за изкуство, но когато стане дума  за се*суалния й опит и мераци, направо няма стигане.

Там тя приказва охотно и затъмнява дори Кобилкина.

Сега в свое интервю тя откровено се размечта за шведска тройка. Даже с Цветин говорили на тази тема, но не били уточнили кога ще го направят и какъв партньор ще изберат – мъж или жена. Те чакали моментът да назрее и тогава да се потопят в приключението.

Певицата призна, че й е много любопитно какво ще се случи, ако в интимностите се включи още един мъж, или пък още една жена. Усещанията със сигурност ще бъдат различни, готови сме да пробваме и да си подарим една такава нощ, но чакаме подходящо време, когато и двамата желаем това еднакво, каза Ками. Обичаме да експериментираме, не сме сухари, няма да се ревнуваме, сигурна е тя. И добави, че за момента е моногамна. Откакто е с Цветин, не му е изневерявала и е напълно задоволена.

Тя обясни, че сек*ът на 45 не е като този на 20. 20-годишните го правят повече за бройката, за тръпката, заради хормоните и не му се отдават с такава сладост и пълно отваряне на сетивата.

40-годишните знаят какво искат в леглото, отварят сетивата си напълно, отдават се един на друг и усещанията са много по-силни и по-истински. Насладата е по-различна.

Камелия посече и по-ненадарените мъже, като категорично заяви, че размерът има значение. И сравни усещането с яденето на голяма краставица и корнишон. Второто било вкусно, но не ти задоволявало глада и апетита и се изплъзвало от устата ти. 
Всеки сам трябвало да намери своя размер краставица и да се чувства сит, препоръча певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *