Тоталитаризъм! 27 лева глоба, ако не излезеш да посрещнеш Бойко Борисов на Площада! Виж Тук:

Борисов посрещане
Защо Борисов храни девойката, а не яде? От какво се страхува?

Няма да повярвате!

То не е и за вярване.

На всички служители на община Видин и тези от общинските фирми било наредено да излязат задължително на площада и да приветстват с гръмки аплодисменти премиера Бойко Борисов.

Такава устна заповед до служителите си е издал герберският кмет на Видин  Огнян Ценков, оплакаха се хора, които не желаели да се правят на маймуни на площада и да скандират като малоумни. Който не спазел устната заповед  за „спонтанно” посрещане на Борисов, щял да  бъде наказан с 27 лева, резнати от заплатата му.

И не само това. Всички треперят, че следващата крачка може да е уволнение, защото си проявил неподчинение, а видинския кмет Ценков не прощавал лесно, ако заповедите му не се спазват.

От своя страна той също гледал да не си навлече гнева на бащицата Борисов като не осигури всенародната любов на площада.

Режисираното всенародно и „спонтанно“ посрещане на Бойко Борисов във Видин се състояло на 8 септември, а поводът бил  откриването на Спортно училище за социална интеграция  на фондация „Реал Мадрид” във Видин.  За събитието се чакаха важни гости, начело с  футболната легенди на Кралския клуб Емилио Бутрагеньо.

Борисов обаче се отказал в последния момент да лети с хеликоптер до Видин и затова във „всенародната любов“ се окъпали министърът на спорта Красен Кралев и министърката на туризма Николина Ангелкова.

Информацията за устната заповед веднага бе опровергана от герберския кмет, но той не можа да обясни какво правят в работно време всичките му служители на стадиона на Спортното училище. И дали е издавал заповед да ги освободи от работа, защото пък като държавни служители самоволно няма как да напуснат работните си места.

Този случай обаче хвърли светлина върху една енигма: А именно, защо въпреки безобразно некадърното управляние на ГЕРБ, когато Борисов посети някой град – на площада се струпват тълпи възторжени посрещачи. Стана ясно, че тези хора до един са държавни и общински служители – тотално зависими от управлението на ГЕРБ.

Имаше случаи с припаднали ученички, докато го чакат в народни носии в горещината, колабирали дечица, които ще участват в „спонтанното“ хоро, бабички, тръгнали да поднесат бузките на внучетата си за целувка и неизменните девойки с питка хляб в ръка, които сами изяждат отчупената хапка, тъй като премиерът се страхува да яде непроверена храна и им поднася към устите залъка, предназначен за него.

Борисов обича да е обграден от тълпи хора, защото така демонстрира пред камерите колко много го обичат.

Затова и кметовете се престарават да го обграждат с платената любов на народа – срещу евро пари за общината и личния им джоб, разбира се.

Това и по Татово време го нямаше. Навремето другаря Т. Живков го посрещаха само избрани другари и то безплатно.

Сега обаче всички са под строй на площадите.

И, а малко мръднеш, а си останал без работа!

Но пък са демократи: Вместо в концлагера – сега те пращат на улицата! И тъй като ГЕРБерската мафия е навсякъде, ти е сигурно, че няма да те вземат другаде на работа.

Не посрещнеш ли Краля-Слънце с питка или поне с цвете – обречен си!

Е, няма такава държава!

Пардон, има – Северна Корея… и ние!

Тоталитарна класика!

И срам… Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Не им е виновна Северна Корея на общинските служители във Видин. Този кмет е избран и с техните гласове, така че всеки да се сърди на себе си, а не да се търси под вола теле и да се правят сравнения с чужда ръжава!

    • А дали е избран с техните гласове? Вие сигурно сте от малцината последни, които вярват в това.

  2. По този начин печели и изборите. А не си гласувал, а си останал без работа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *