Снахата на Маги Халваджиян отсрами фамилията със стройни форми /СНИМКИ/

Алекс - БебоСнахата на Маги Халваджиян отсрами фамилията и показа стройно  тяло на плажове в чужбина, където се събират само богатите.

Мъжете, които не си падат по силикона, определено могат да завиждат на Бебо за съпругата му.

Хем без грам тлъстинка, хем работна. Хореографията на почти всички предавания на фамилията тежи на крехките им плещи.

Светски журналисти веднага изпаднаха в телешки възторг, извадиха голямата баданарка и започнаха да обсипват Александра с хвалебствия, наричайки я конкуренция на българските  модели, стройна, перфектна буквално неповторима.

Никой не обърна внимание на начина, по който са направени снимките. Фотографът явно е лежал по очи в пясъка, или е използвал специална техника за удължаване на тялото, тъй като Алекс е миньонче и няма как да изглежда толкова висока и с такива дълги крака на фотосите. Фотошопът е играл специално, но това остана напълно неотбелязано от журналистите, които просто написаха, че половината мъже в България сънували мокри сънища с бившата адреналинка. 

Още по-интересно. На много места се опитаха да замажат лошите отношения между снаха и свекърва. В светските среди упорито се говори, че двете не могат да се дишат.

Дори през юни цялото семейство замина в Милано на шопинг, а тя бе оставена в България или просто отказа да отиде с тях.

На кичозния рожден ден на Кремена се появи, но беше дистанцирана, но сега няколко медии буквално прегракват да твърдят, че двете не спрели да се целуват и прегръщат.

А хората се питат какво ли се случва в семейство Халваджиян, че на Александра, която не обича камерите, внезапно е отредено толкова много място?

Няма дим без огън, а какво се случва предстои да разберем.

Апропо, Кремена не посмя да се покаже по бански. Защо ли?

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *