Калин Врачански спи с доктор Бах!

Калин Врачански3Калин Врачански изглежда добре на сцената и всички мислят, че няма проблеми, но и той като всички хора си има своите болежки.

Досега актьорът не се беше оплаквал от тях, но внезапно си призна, че го измъчват травми. Много спортувам, много се и контузвам, падам, ставам и продължавам, но вече имам травми, които му наболяват.

Заради  факта, че майката на актьора се церяла само с билки и чайове и била против всякаква химия, той не смеел да си купува хапчета за болежките. Но съвсем наскоро открил вълшебните свойства на крема от арника.

Сега държи един буркан в хладилника си и винаги се плеска на местата, които го болят.

Врачански си призна и за друг проблем. От пренапрежение го хванало хронично безсъние. Едната седмица спял по няколко часа, през втората нещата се задълбочили и будувал по цяла нощ, а на третата вече ходел недоспал и нервен, бил раздразнителен  и непоносим. Нямал време за доктори, пък и знаел, че ще му изпишат някое тежко приспивателно.

Тогава стана дума за състоянието му в приятелска компания и някой ми каза за капките на д-р Бах, те щели да  ми помогнат. Не повярвах особено, защото как едни билки ще ти свалят нервното напрежение и ще ти помогнат да заспиш, но се случи чудо. Изпих капките и заспах като застрелян. Ползвах ги около седмица и нещата се нормализираха. Напрежението ми спадна и отново можех да спя спокойно нощем.

Вече вярвам в народната медицина, похвали са актьорът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *