Малък Тошко призна: Харесвам Преслава!

Тодор гъзКато стар риалити герой и виден брадър, Тодор Славков не се сдържа да не коментира участниците в новия сезон.

Според него подборът е много добър, участниците са много силни и като характери и като поведение и трудно могат да бъдат извадени от нерви и да покажат истинските си лица. Ще се прикриват доста, но няма начин маските да не паднат. Когато ги поставиш в изолация винаги падат. Но тук ще е по-късно.

Малък Тошко отказа да коментира странностите на Луна и според него тя просто си е такава и много бързо всички ще побързат да се отърват от нея, тъй като нарушава хармонията, която бързо са си изградили. Той обаче предупреди внимателно да се наблюдават реакциите на Кичка Бодурова. Тя е нервна, скандалджийка е, избухва бързо и конфликтите ще започнат с нея. Там той съзира пробойната. А след като рано или късно бъде изгонена, ще дава горещи интервюта и ще се кълне, че играта е била нагласена и нарочно не са я оценили по достойнство и не са й дали първата награда, която тя по презумпция заслужава.

Славков няма фаворит, но искрено е възхитен от Преслава. Двамата са били в друго предаване заедно, но тогава нямал време да оцени характера й. Искрена, пряма, жертвоготовна и винаги усмихната. Браво на нея! – похвали я той, който също като всички си мислел, че е някаква надута примадона.

Припомняме, че синът на Батето миналата година спечели „Биг Брадър ол старс“, но не с жертвоготовност и героизъм, а с яко пиене и излагане пред екрана. Заради него алкохолът в Къщата бе забранен, но дори да видеше бутилка вино, той се наквасваше до козирката. След което си сваляше гащите и показваше интимните си части на съквартирантите и зрителите.

Вместо да възмути с поведението си, хората го харесаха и гласуваха за него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *