Имам зове: Правете деца на европейките, така ще ги претопим с помощта на Аллах!

бежанци1Известен  имам призова мюсюлманите да използват момента и  кризата с бежанците, като разнасят вярата и я сеят дълготрайно в Европа.

Той заръча на мъжете да правят деца на жените в ЕС и по този начин да  „завладеят техните страни”. Първо децата ще се родят мюсюлманчета, после и жените ще приемат правата вяра, след това децата на децата им също ще са правоверни и  така бавно, но сигурно Аллах ще победи в тези земи.

Шейх Мухамад Айед произнесе своята реч в джамията Ал Акса в Йерусалим. Той заяви пред хилядите събрали се тям, че сега  Европа приема бежанците е, защото вижда в тях начин да бъдат заети нископлатени и непопулярни и нежелани от християните работни места. Старият континент е  изправен пред демографска катастрофа, твърди имамът. Освен това там не само не се раждат достатъчно деца, но те поличават високо образование и нито стават хамали, нито прости работници.  Затова той призова мюсюлманите да си харесват жени и  правят деца на западняците и после  „да ги смачкаме под нашия крак с помощта на Аллах”!

Имамът стигна и по-далеч. Той каза, че европейските мъже са изгубили плодовитостта си, обичат се помежду си, а жените са готови да раждат, но няма от кого.  „Ние ще им дадем плодовитост. Ще им напълним къщите с деца и така  ще покорим техните страни, нищо, че ни мразят”, каза още имамът. Те мразят мюсюлманите, но обичат децата. Затова и наши деца трябва да им заведем, поощри многодетните семейства бежанци духовникът.

Шейх Мухамад Айед  в своята реч обяви, че Аллах ще помогне и вече е решено, че американците, италианците, германците и французите ще бъдат принудени свисше да приберат бежанците.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. А баба Меркел ги чака с отворени обятия. Затворете границите бе, хора!

  2. Ко стана ве гяури спече ли ви са лайното. хъхъхъъъ Аз самия последните 10-тина години ръшкане из вулгария и европата съм заплодил сигурно стотици щото винаги свършвам в тях. Гяурските курви полудяват само като ми чуят името мислят че кат съм арабин съм милионер, още повече че са движа с беемве седмица за едно возене клякат и отварят уста. хохохохо

    • Гнусотия. В Европа са разрешени абортите.Нито една уважаваща себе си европейка не би легнала с чернилки като вас. Вървете си в помийните ями и си правете децата.

  3. И като си ги заплодил, да не си ги гледал и възпитавал? Ще ги гледат майките им и ще станат християнчета. Поръсил си си семето напразно. Онанист.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *