Калин Врачански използвал колата си за се*с

Калин и АсенВ новото предаване на Лора Крумова и Галя Щърбева, Калин Врачански и Асен Блатечки просто се разляха.

Не е ясно кой с кого се гавреше повече – водещите с гостите си, или гостите с водещите. Тъй като самата концепция на предаването не е от най-сериозните и предполага поканените да говорят за всичко друго, само не и за работата си, двамата актьори решиха да изкоментират издълбоко въпросите на се*са. Калин Врачански беше във вихъра си и обясни, че го прави в колата си.

Много съм превързан към нея. Като кача някоя мацка и нямаме търпение да стигнем до спалнята, или пък няма спалня, до която да стигнем, се награбваме в колата. Аз много си я уважавам. Превързан съм към нея, влюбен съм в нея. Не към жената, а към колата, поясни Врачански.

Аз жените, които са влизали в тази кола, не ги помня всичките. Затова и няма как да кажа, че ги обичам. Но колата си ми е едничка, затова тая чувства към нея.

Блатечки отговори с широка усмивка „А вас какво ви интересува“ на въпроса дали се е разделил с Диляна Попова.

След това и двамата си признаха, че са опитвали марихуана и си попушвали от време на време, когато им идвало нанагорно. Опитвали и по-твърди наркотици, но не им харесали.

Всъщност тук Врачански беше изключително скромен  в признанията. Той далеч не е само на марихуана и алкохол, а според слуховете на доста по-твърди субстанции. Но явно поради неподходящия часови пояс не сподели тези подробности.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *