Тачо заряза Гентиана, оттегли молбата за годеж

Тачо огромна агресияГентиана Халити и  Тачо се разделиха. Плеймейтката споделила със свои приятелки, че нещата между нея и скандалния мачо напоследък хич не вървели по мед и масло.

Двамата приседнали в безопасна кръчма и след дълъг разговор и много питиета взели съдбоносното решение да се разделят, а изводът и от двете страни бил, че нямали бъдеще.

Истинската причина за раздялата между гълъбчетата обаче  била Жени Калканджиева. Тя била наясно с поредната безсмислена авантюрата на съпруга си и първо отишла да види с очите си плеймейтката, разсмяла се и без да й каже нищо, си тръгнала.

След това шестата по красота в света запорирала всички банкови сметки на скъпия си неверен съпруг.  Плейбоят в момента е без стотинка и доста се е уплашил, че ще остане на улицата и няма да може да троши пари по клубове, ресторанти и най-вече по жени. За това решил да зареже хостесата и да приеме отново ролята  на примерен съпруг и да се прави на влюбен в жена си, което го доказа пред цяла България – че е отличен артист, а на Жени й се иска да му вярва..

Според запознати, след поредната забежка на Стефан едва ли още дълго време Жени ще го търпи и нервите й няма да издържат. Тя скоро да му бие шута оконачателно.

Тачо пък болезнено много ревнувал Гентиана заради работата й като хостеса, която била свързана с тълпи мъже, които се навъртат около нея. Една вечер Жени влязла в клуба, където работи съперницата й , изсмяла се презрително  в лицето й и си излязла.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *