Как професорът по право Момчил Добрев пребори мафията на застрахователите!

korupciaДнес 25. 11. 2014 г.­ е празник на усилията на екипа ми срещу мафията в съдебната система. Същата мафия, която е опънала чадър над десетки престъпни застрахователни дружества в България и не присъжда реални обезещетения на потърпевши граждани при ПТП, пише ни професорът по Право Момчил Добрев.

Още през октомври 2010 г., продължава той, уведомих лично тогавашния (сега вече бивш) председател на ВКС проф. Лазар Груев, който е автор на книги за корупцията, че съдиите на подопечните му съдилища ­ СГС, САС и ВКС не изпълняват , не зачитат, , не признават задължителните Европейски директиви от 2005 г. и 1985г. за обезщетенията на потърпевшите от ПТП в дела срещу застрахователи. Вследствие на което в българския съд се присъждат безумно ниски обезщетения от порядъка на 15 000 – 18 000 лева вместо да присъдят обективните 500 000 – 1 000 000 евро и по­големи както повеляват Европейските закони.

Защо ли ?!?!?! Защото мафията в съдебната система подкрепя застрахователите.

momchil
Проф. Момчил Добрев

Отчаян от тукашното бездействие, преди месец и половина ИЗПРАТИХ ЖАЛБА С ИСКАНЕ ДО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЗА НАЛАГАНЕ НА САНКЦИИ И ОБРАЗУВАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНА ПРОЦЕДУРА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ МАФИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, КАКТО И ЗАРАДИ ФАКТА, ЧЕ СЪДИИТЕ В БЪЛГАРСКИЯ СЪД НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ПО ВЪПРОСА. ЖАЛБАТА Е ПОДПИСАНА И ОТ НЯКОЛКО ПОТЪРПЕВШИ.

Вследствие на моя сигнал се образява дело, за което вече с две писма ме уведомиха.
ТЕЖКО И ГОРКО НА СЪДИЙСКАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ! Сега я започваме!

Колкото да Европейската комисия, ще държим на наказателна процедура и наказателно дело. ЩЕ ДЪРЖИМ ДОКРАЙ!!!

Радвайте се нормални и честни хора!!!

ТОВА Е ПЪРВАТА ПОБЕДА НАД СЪДИЙКАТА МАФИЯ.

ВКС е бил принуден от Европа да образува това тълкувателно дело № 1/2014г.
Аз и екипът ми работим по въпроса скоро да бъдат образувани и други наказаткелни процедури срещу България заради мафията СРЕД СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ, КОИТО ЯВНО И ДОКАЗАНО ИЗПЪЛНЯВАТ САМО ПОРЪЧКИ , с цел да унищожават семейства и честни гарждани.

С уважение- Проф. Д-р Момчил Добрев
Гр. София

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Момчил Добрев няма никакво юридическо образование – той е един напълно луд и психически нестабилен индивид, който не знае какво иска (обжалва дори когато му е дадено точно това, което е поискал) и страда от сериозни проблеми с контрола на емоциите си. Пълни тъпотии.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *