Борис Годжунов гасне от болести и мизерия

Борис ГоджуновСъстоянието на Борис Гуджунов отново се е влошило и той пак влезе в болница.

Певецът бе изписан миналия месец, след като бе лекуван от инфаркт, който едва не го вкара в гроба.

Гуджунов призна, че живее на ръба  на мизерията. Както се случи и с други звезди от близкото минало, той няма достатъчно  трудов стаж, защото пеенето на сцената не му се признава и сега  пенсията му е минимална, все едно че никога нищо не е работил.

Изчислявам всяка стотинка, след като си купя лекарствата пресмятам  колко ми е останала от пенсията и си си купувам най-евтината храна, колкото да не умра. Определям колко лева в последните  десет дни, които ми остават до пенсия, мога да похарча и се получава сума между  два и три лева. Как мога да се нахраня с два лева на ден ли? Не питайте. Това е пълна пародия, държавата непрекъснато  ни разиграва, излишни сме й,  не можеш и нямаш право  да забравиш народа си, това  не е човешко”, проплака Борис Гуджунов, който преди години вдигаше цели зали на крака.

Певецът не е много възрастен, само на 70 е, но изглежда като старец от тежкия живот, болестите и недоимъка.  Същата пенсия получават и Лили Иванова и Стоянка Мутафова, но те продължават да са на сцената, защото в противен случай биха умрели от глад.

Гуджунов няма сили да пее и нищо чудно да го видим да рови из кофите за боклук за някое коматче хляб. Жалко за такава държава наистина!

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/dnNPc8Mo6A8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *