Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Адвокат Момчил Добрев: Мафията иска да ме убие!

momchil_dobrevОт два месеца е поръчано убийството на проф.д-р по икономика и д-р по право Момчил Добрев, научихме от свои източници. Причината е, че негова фирма има претенции към „Български пощи“.

Още от декември професорът е подслушван и следен неотлъчно. Под наблюдение са и неговите партньори. Истински, а не частни ченгета го проследяват от офиса до работата и обратно, като отбелязват всяка негова среща или излизане през деня. Добрев се оплаква, че се подслушват телефоните на негови близки, проследяват се всички разговори.

Не мога да мръдна никъде, без да видя „опашката“ след себе си. Вече не смея да се срещам с приятели, за да не ги забъркам в кашата, в която съм попаднал. Следят ме безогледно и безпардонно.

Накрая се ядосах и започнах да вързвам номера на преследвачите. Изплъзвам им се и ги оставям нервно да ме търсят.

Причината за неуморното следене е, че фирмата „ Г.М“ придобива през 2001г. задължение на държавната фирма „ Български пощи“-ЕАД към трета фирма. Тъй като задължението е по договор с 3 % капитализирана лихва на ден, то експертизата само по едно от изчезналите дела, заведени от фирма „ Г.М.“ срещу „ Български пощи“-ЕАД в Софийски Градски Съд към 2006г. е шестцифрено число.

Ако съдът е справедлив, то фирмата на адвкоката ще придобие имуществото па Пощите. Делата обаче се бавят, а част от документацията изчезва. Така е било при ГЕРБ, така е и при сегашното правителство.

Адвокатът е писал писма до премиера Орешарски и до Сергей Станишев, но не е получил отговор. Добрев вее търси помощта на президента Обама , на Камерън и Меркел и други висши управленци в цял свят, за да намери справедливост.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *