Какви ще са Последствията от ГАВРАТА НА БОРИСОВ И ГЕРБ С РУСИЯ Навръх Трети март?! Виж Тук:

Всяка година Трети март е повод всеки да е „сведущ“ по въпроса за ролята на Русия в нашето Освобождение. Мненията са от оснна до анатема. Всяка година се набива в главите на българите пълната соросоидна измишльотина за ония пари, измервани в тонове злато, които уж сме платили на Руската империя, за да изгради отново държавата ни. Но тази година имаше и нова соросоидно-пропагандна нишка, прокарана от евро-атлантическите ни „партньори“, която успя да обиди единственият ни скъп гост за празничния юбилей – Патриарха на Москва и цяла Русия, негово Светейшество Кирил Московски.

Патриарха си тръгна огорчен от нашия общ с руския народ Празник и не спести нищо от това на официална София. Дори Президентът Радев го отнесе заради упоритото споменаване на приноса на Полша, Финландия, Румъния и Украйна в нашето Освобождение.

Баш на празника и в Министерския съвет, и в Президентството, и по всички телевизори упорито се изпълняваше една и съща мокра поръчка- всички като навити пружини говореха безспир за приноса на Полша, Украйна, Румъния и чак далечна Финландия, наравно с кървавата саможертва на руския народ за нашето Освобождение. И Румен Радев само веднъж в словото си отсрами властта като спомена за император Александър Втори, който обявява война на Османската империя.

И това отношение доведе до уж малък, но фактически конфликт с потенциал да накърни и без това разстроените ни отношения с Русия. Негово Светейшество Кирил Московски подчерта с неприкрито разочарование на лицето и с горчивина в гласа, че впечатленията му от празничния юбилей са двуяки и „я откръйто скажу об етом на вес мир“. Светият му го каза в лицето на Румен Радев, от когото точно не очаквахме подобна груба грешка на празничния парад.

В интерес на истината обаче преди това премиерът Борисов и куп други презрени гербаджийски западни подлоги се надпреварваха нагло и безпардонно да благодарят на Полша, Украйна, Румъния… и чак на далечна Финландия, за нашето Освобождение, като така открито се подиграваха с високия руски гост и с пролятата кръв на руския народ за нашето освобождение. Негово Светейшество Патриарх Кирил подмина веднъж с гордо мълчание просташкия намек, втори път подмина подобни идиотщини в устата на други по-първи българи на честванията на връх Шипка. Но като че ли от думите на Президента Радев той се засегна особено дълбоко. И с право. Поне един наш държавник трябваше да отсрами честта на българския пагон.

Историческата истина недвусмислено говори за това, че войници от споменатите горе народи също са оставили костите си по нашите земи и са мрели за нашата свобода. Но, първо, са били твърде малко на фона на 250-хилядите руски войници, и второ- са участвали в единната руска имперска армия, защото страните им са били част от Руската империя.

Както каза право в очите на президента Радев Светият отец: „Не Полша, не Литва, а Русия освободи България“ и продължи: „За мен беше трудно да слушам всички тези позовавания за участието на други държави в Освобождението на България. Нито полския сейм, нито литовския сейм са взели решението за започването на войната с Османска Турция. Освобождението на България от Османското робство е кървава страница от руската история“.

И още: „Ние сме за историческата истина, г-н Президент. Ние тая историческа истина сме я завоювали със своята кръв. И не може да има никакви политически и прагматични причини тя да бъде премълчавана днес или лъжливо интерпретирана“!

Сигурно някои веднага ще се разскачат, че реакцията на високия ни руски гост е преувеличена. Не, хич не е преувеличена. И един як тупаник им трябва на ГЕРБаджийските западни подлоги за да се усетят къде са забравили домашното си възпитание. Защото последствията от това нагло омаловажаване на ролята на Русия в нашето Освобождение ще има своята политическа и икономическа цена.

Не можеш да очакваш осъществяването на проекти като АЕЦ „Белене“ и Южен поток, а да се държиш като олигофрен баш когато най не трябва!

„Всички разговори за дружбата се проверяват от реалността. Ако, говорейки за дружбата, ние забравяме за жертвите, които са били дадени за Освобождението на България, тогава тези думи престават да имат значение“, директно каза Патриарх Кирил. И за съжаление това е най-неприятното следствие от мократа соросоидна поръчка, изпълнена от Бойко Борисов и гербаджийската му шайка баш на общия ни юбилей с Русия. 

Колко трябва да си зомбиран, че зда не усетиш как цялата държава завличаш в едни тъмни геополитически дебри, от които този път я се отървем, я не.  Колко трябва да си кух, тъп и нагъл, че баш на Трети март не руския посланик Анатоли Макаров да те поздрави от екрана на БНТ, а полският посланик? Братя, докога ще търпим хлевоустите и нагли „експерти“ по българска история да си печелят парите от Сорос и компания на наш гръб и на гърба на братските ни връзки с рския народ. За сметка на общата ни история, на общото ни бъдеще?!? Докога ще обиждаме и себе си, и честта на избитите руски и български войни за Освобождението на България с волското си търпение?!

Няма как да подминем и една друга велика глупост, довела до крайност противопоставянето между Президентството, Министерския съвет и Народното събрание, която резултира в отсъствието на премиера Бойко Борисов, на председателя на Парламента Цвета Караянчева, на министрите и политиците от ГЕРБ от празничния прием, традиционно даван от Президента на България. Липсваха и Обединените Патриоти, които напоследък започнаха да преминават с неестествена лекота границата на приличието в подкрепата си за Борисов. Тяхното отсъствие направи ужасно впечатление. Подобна истерична реакция, баш когато честваме 140 години от Освобождението си и „целия свят сега нази гледа“ как ще одрискаме публично отношенията си с Русия е не просто недопустима и безобразна. Реакцията на театрално и платено нацупилата се евро-соросоидна-гербо-патриотска дружина е чиста простащина, която повече не трябва да търпим. Защото нашето търпение към тия национални предатели всъщност обижда собствените ни чест, достойнство и интелигентност. Обижда и националното ни чувство.

Инак колегата Анна Заркова ги размаза във фейсбук: „Чета тук как две-три гадинки се възмущават: Защо Бойко Премиера, помощникът му, депутатите му, министрите му и шефката му на Парламента не били отишли на тържаствения прием на държавния глава в чест на Освобождението!… Еми, как да идет хората, бе! Заети са. Купуват от Гинка ония проценти от ЧЕЗ“…

Пак ще го кажем, нищо че на всички е ясно: Дигайте се, братя, да изметем и почистим от гербо-соросоидни боклуци държавата. Че и в чужда война някой ден ще осъмнем въвлечени, без да ни питат. И Русия ще отблъснем дотам, че вече няма да има кой пак да ни се притече на помощ и да ни извади от ямата! Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Този позор, сътворен от нашите продажни политици, няма равен на себе си в цялата ни история! Няма да ги подмине Народния трибунал!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *