КАКВА НЕЗАВИСИМОСТ? БЪЛГАРИЯ Е НА РЪБА НА ПРОПАСТТА!

На днешния ден преди 115 години нашите прадядовци са заявили създаването на новата Българска империя. С окончателното отхвърляне на зависимостта от османска Турция на 22.09.1908 г. те поставят началото на борбата за нова България на три морета! Неслучайно церемонията е в църквата Свети Четиридесет мъченици – храмът, в който 8 века по рано Цар Иван Асен Втори за последно обявява имперска България от Черно до Адриатическо море. Затова княз Фердинанд приема титлата Цар (Цезар – император) а не крал, както правят в Сърбия, Гърция или Румъния.

Трябва ли да празнуваме днес Ден на независимостта? Не! Мисля, че трябва да плачем. Тогава българите са били други хора – всички българи, а не само елита. Представата какво сме били преди век и какво сме сега може единствено да напълни сърцата ни с мъка и очите ни със сълзи. Още повече мъка и сълзи предизвиква днес факта, че по някакъв начин ние сами сме допуснали да се превърнем в днешната развалина. Всички ние сме го допуснали.

Съвремието ни е пълна трагедия. В новата си история България не е била никога до такава степен на ръба на оцеляването си както сега. Тя не само, че изобщо не е независима, защото чужди посланици, тайни служби, ложи и братства диктуват съдбата й, а и защото е напълно разложена и като държава, и като общество. Ситуацията е сравнима единствено с времената преди османското нашествие в 14 век. Тогава, в периода 1348-1369 няколко чумни вълни покосяват половината ни население, а другата половина, заедно с елита, е изпаднала в пълен морален, етичен и волеви ступор, в отчаяние, безверие и усещане за смърт. Приемали са чумата за Божие наказание, с което не могат, а и не бива да се борят. По същия начин са приели и последвалото турско завладяване, което буквално нулира народа ни за половин хилядолетие. Приемат ислямското нашествие като поредното Божие наказание, с което нито могат, нито искат да се борят. Чумата и османците извършват в края на 14 век истински геноцид над българския народ.

Населението се стопява няколко пъти, културата ни е унищожена напълно, заедно с държавата и националното ни самочувствие. Направо е чудо как сме успели да оцелеем…

Днес виждаме подобна ситуация. Чумата са насила налаганите ни от нашите „европейски и американски партньори“ глобалистко- либерални „ценности“, които за 30 години буквално убиха всякаква нормалност у милиони българи. Егоизмът, алчността и придружаващата ги простотия буквално ни унищожиха. Унищожиха душите и умовете ни, но ни унищожиха и физически. Тази чума ни намали с три милиона и продължава да ни намалява. Особено в София и няколкото ни големи градове расте поколение от уж българи, които, обаче не се приемат за такива.

Те почти не споменават понятието България. Пътувайки някъде казват: „тръгнах от София“ или „връщам се в София“. Географски субект за тях е София, а не България. И това е така, защото им е втълпено, че понятието „България“ е приоритет на тъпите и необразованите, че е някаква антика от миналото. Същите млади хора говорят на странна смесица между български и английски, усещат се космополити и се подиграват на такива „просташки“ начинания като знамето на Рожен или ваденето на кръста на Йордановден. Тези младежи са физически живи, но за България са мъртви. Чумата ги е повалила. Те вече трудно ще станат пак българи.

На снимката виждате писание именно на такъв.

Като пандемия върви и паралелна подмяна на историята ни и заличаването на българската идентичност. Тук освен медиите, главна роля играе и образованието, което отдавна е във властта на спонсорираната и управлявана отвън неолиберална глобалистка чума. Системно се унищожават историческата памет, както и българската култура и изкуство. За разлика от 14 век обаче, днес никой не приема случващото се за Божие наказание, тъй като болшинството българи не вярват нито в Бог, нито в дявола. Те са дотолкова хипнотизирани от пропагандата, че буквално „ни приемат, ни предават“!

Днешните османци са множеството НПО-та, финансирани от САЩ и други западни държави и частни глобалистки структури. Османци са и европейските и национални институции и преди всичко медиите. Политиците са оперативните работници, вербувани и назначени да изпълняват този план. Всички те са продали душите си и извършват нов геноцид над българския народ. Едва ли трябва да ни учудва, че ООН изчислява, че българите в България към 2050 год. ще са около 1.7 млн. души.

Понятието „геноцид“ произхожда от гръцки: γενο – „род“, „племе“ и латински: caedo – „убивам“). Означава целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством: убийство на членовете на тази група; тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата, насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане, причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, целящо унищожаването, изцяло или частично, на тази група, насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

Както виждаме, всички определяния за понятието геноцид стриктно се изпълняват в България. И финалът на тази последна българска трагедия е съвсем близо! Какво да направим и можем ли да направим нещо или ще чакаме доброволно заколението на България и българите както сме сторили в 14 век.? Писал съм го много пъти – трябват 500 000 нормални българи, усещащи се като такива в центъра на София… и удари до откат – до нов Ден на независимостта! Дано се намерят толкова!

Автор: Иван Спирдонов, писател

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Тъжно е, господине! Но никой от Българите не иска да се огледа и да види какво е станало и става с индианците! А трябва! В тях ще видим себе си! И ще разберем бъдещето си! Ще разберем, че избивайки се помежду си, те даряват земите си на …не по-силните, не по-смелите…а на хитрите!!? Всеки заслужава съдбата си… И да…последен има думата…Бог!!!

    • Аааааа! Ако ти се считаш за „индианец“, много хора не се считаме за „индианци“ , стига негативизъм!

    • И да допълня за индианците. Тези дето не са се подчинили или заразили от „хитрите“ според теб, са били подложени на глад, чрез избиването на милионните им стада от бизони и са се съгласили, точно като осъвременната двукрака бяла маймуна да влезе в резервата – срещу дажба. В канада вече обсъжда правителството за налагане на дажби в концлагерите…..

      • Не случайно авторът се е кръстил „Лакота“, явно добре знае, кои „индианци“ са вдигали най-много въстания и дори са имали независими територии, след победната война на Червения облак. За съжаление аналогията е точна.

  2. То „българинът“ не си взема поука от собствената велика история, ти го пращаш да се учи от индианците :)
    Освен това не бих казал, че британоварварите са най-хитрите. Това са адови изчадия, ръководещи се от законите на атнихриста.
    Няма нищо хитро в това да заразяваш със смъртоностни болести цели народи и континенти. Да причиниш умишлено смъртта на 75 млн. индийци от глад, или да избиеш 110 000 000 китайци с наркотици. Да предизвикваш световни войни срещу православните на всеки 80-100 г……….. Това си е чисто и просто върл сатанизъм.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *