И Николина излетя от БИГ Брадър след кошмарен скандал

Николина атакаНевзрачната и привидно кротка бъдеща юристка Николина Маркова си замина снощи от Биг Брадър след потресаващ скандал.

В един от безкрайните спорове в Къщата тя изрече лоша клетва към опонентите си : Дано и вие преживеете това, което съм преживяла аз и дано и на вас да ви се наложи да вземате решения, каквито се е налагало да взимам аз на 26 години! Тези думи стресираха Ади, която замръзна на място, а суеверната Анита, заедно с Никита  се скриха да четат молитви, за да не ги хване клетвата.

Още във визитката си Николина разказа, че почти веднага след сватбата съпругът й се разболял от рак, тя го гледала, но той се стопил пред очите й и починал, а тя останала с бебе на ръце. После бързо срещнала новата си любов, защото животът продължавал.

Най-жестоко прие клетвата Аделина, която също е болна от рак. Малко по-късно Николина се извини на съквартирантките си, обяснявайки, че е изрекла думите по време на афект.

Само че други кадри показаха истинското й лице. През цялото време тя сновеше между двата лагера и „снасяше“ клюки и пикантерии от единия в другия, запалвайки скандал след скандал, а тя стоеше отстрани и гледаше как другите се излагат. Неприятно впечатление направи и фактът, че скри кутия с цигари за себе си, а трябваше да я раздели с останалите.

Като гръм от ясно небе дойде и признанието на контузения барман Пламен, че двамата са любовници. В ефир Николина отрече връзката им и каза, че били само приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *