Константин ще ражда с жена си по…скайп

коцето надяФолкпевецът Константин ще бъде пряк  свидетел на раждането на второто си дете.
Като повечето мъже, той се страхува до смърт от родилни домове, майчини мъки и кръв, затова си платил хем да е там, хем да го няма. Тоест ще следи за процеса и ще чака бебчето си да излезе на бял свят, но чрез видео връзка.
Надя вече е в края на осмия  месец,  а терминът й  съвпада  с турнето  на Коцето в САЩ. Това вече не е от страх е той няма да мине цял океан, за да не гледа родилни мъки.  Ангажиментите на певеца в страната на големите възможности , били планирани и договорени още миналата година, когато той не  знаел, че ще става татко втори път.
Надя е доста разочарована, че ще ражда сама. Освен това тя имала планове да го придружи на турнето му, но сега те отпаднали, защото може да роди и в самолета.
Коцето обаче все пак намерил начин да даде едно морално рамо на съпругата си. Той помолил  братовчедка си – фолкпевицата Лияна да присъства на раждането  и да му предава „на живо” с картина и звук раждането  на втория му наследник. И да каже няколко мили думи на жена си, когато тя го дари с чаканата рожба. Ако по време на раждането обаче той има концерт, не е ясно как ще се осъществи видеовръзката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *