Истината че Борисов е Корумпиран Диктатор Лъсна! Вижте доказателствата:

Борисов голяма„Един от упреците към БСП беше,  че сме били управлявали  задкулисно. Това беше и причината да ни спретнат майдан, финансиран от САЩ и да ни свалят чрез уличен протест, каза  зам.-председателят на левите Атанас Мерджанов и попита дали сегашното управление е достатъчно прозрачно.

Той призова Бойко Борисов да застане пред българите и да признае  истинските причини, за спрените  обществени поръчки.

Смятате ли, че Борисов не знаеше на кои форми е дал поръчките? Какъв е смисълът да се прави на луд и да ги спира сега? Това е жалко перчене и смешен популизъм, от които ГЕРБ печели безсмислени овации от фанатичните си оредели вече поддръжници.

Просто е смешно да се смята, че на премиера сега му е просветнало за далаверите. Хрумнало му е, че може да има евентуални спекулации и изведнъж сприра поръчките. Там са заложени много пари, много работни места, но Борисов не вижда нещата от тази им страна или не смее да ги види. И превръща безсмисления си акт в своеобразен героизъм. А той е смешен и незрял.
Истината е, че от една страна поръчките бяха спечелени от прекалено компрометирани близки до ГЕРБ фирми и хора. И понеже някои започнаха да ровят как се е случило, Борисов внезапно ги спря.
Има и натиск от ЕС, загатна Мерджанов, което означава, че най-вероятно ще се направи проверка за изразходването на еврофондовете и това е предизвикало основателен страх у някои преди президентските избори.
Фондовете ще бъдат силно намалени, защото ЕС ще пренасочи ресурсите към решаване на проблема с бежанците. И истината е, че просто в момента няма да има какво да се усвоява. Затова не само обществените поръчки, но и магистралите ще бъдат спрени поради липса на пари.

Но това българското общество все още не го знае.

Българското правителство трябва да разчита на икономически растеж. Не можем само да стоим и да чакаме  европейски средства. Нужна е и икономика, а тя в момента е доста хилава и брутният вътрешен продукт не расте.

Мерджанов обвини ГЕРБ и за скриването на истинската причина за фалита на КТБ.
Има разговори, водени при президента. Там ние казахме причината и държим да се разсекретят
протоколите от тези разговори.
Ние също питаме. Толкова време мина, а никой не каза истинската причина за фалита на КТБ!
Едни пари изчезнаха – изтегли се външен заем да се покрият липсите. Този заем го плащаме ние, данъкоплатците!
Така и не се появиха поне няколко фирми, теглили големите кредити, да започнат да връщат парите.
Питаме и как така едни и  същи фирми печелят обществените поръчки откакто е ГЕРБ на власт, а парите изчезват. Васил Божков все още не е платил на работниците, строили магистрала „Тракия“, а минаха близо четири години!
Къде отидоха парите, след като и асфалтът се изрони, а новопостроената магистрала „Марица“ след три месеца бе затворена за ремонт?
В същото време Борисов реже лентички и се усмихва парадно пред камерите.
А зад гърба му веднага започват ремонтите
Задкулисие ли?
Има и други думи:
Пълно лицемерие и лъжа!
Това е управлението на ГЕРБ в момента!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Предлагам да се изрине целия парламент с крадците и продажниците в него. След това да започне разследване на всеки един заедно със слугинажите им. Всеки един да понесе най тежката присъда. В парламента да влязат патриоти,на които ги е грижа за Българския народ… За РОДИНАТА.

  2. То на физиономията му е изписано. Не разбирам кой гласува за тая мутра.

  3. Мутрата Боко ли не знае кой и при кого отиват европейските фондове.Сиреч не знае кой краде Ами питайте го как се дава депозит от 450 000 000 долара в американска банка за лихви.Спестил ги е от заплати ли Живо крадене е.Какво очакваш от бивш и настоящ бандит и мафиот в редовете на СИК и Герб.Умишлено е поставен от САЩ на този пост за да диктуват кой какво и как да го прави тоя грабеж в България.Всичко е навързано с ЕС и САЩ и Боко.Знаят му миналото и настоящето та затова краде и крадат докато са на власт.Като паднат у канала мандалото ще секне.

  4. Бойко ебе всички дърти педали в европарламента, затова толкова го обичат. Това е истината..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *