Рекордни хонорари за Актьорите в новия сезон на „Под прикритие“! Виж им парите:

под прикритиеПовече от половин милион лева са предвидени за хонорари на основните  актьори, които се снимат  в новите серии на българската крими сага „Под прикритие”.

Участниците в очаквания на екран пети сезон на кримката по БНТ ще вземат рекордно високи за родното кино хонорари. На снимките вече е дадена зелена светлина, работи се усърдно по поредната интрига, а филмът заслужено води по зрителски интерес и е най-гледаната родна телевизионна сага  в новата история на родното ни кино от 26 години насам.

Лентата беше откупена и в чужбина и ще се излъчва и в други държави. Общият хонорарен фонд  е 560 хил. лева само за основните актьори и тези, които имат второстепенни роли.

На статистите ще се плаща отделно.

Сумата звучи колосално, непостижимо и шокиращо за някои, но всъщност тя е смешна на фона на световното кино. Ако се направи една проста сметка, главните герои ще получат между 60 и 80 хиляди лева, а второстепенните три пъти по-малко. На такива цифри в Холивуд биха се размели и само треторазрядни актьори биха се навили да участват.

У нас обаче артистите са гладни и всяка хилядарка им идва добре дошла, тъй като не се знае ще има ли шести сезон, ще бъдат ли наети някъде другаде на работа, или ще си останат само със заплатите в театъра, които пък са равни на учителските, коментират в гилдията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ATfrAdM39qI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *