Под строй! Глобяват ни ако не Гласуваме на Изборите!

Валери
Симеонов влезе в парламента да се бори с корупцията, ГЕРБ и турските партии, но направи нещо съвсем друго

Който не иска да гласува на президентските избори, ще бъде глобен!

Глобата е 50 лева, а идеята е на Патриотичния фронт, който се готви да я вкара в парламента за гласуване.

„Това е обществено задължение  на електората и ние смятаме да го направим законно. Сега народът е станал аполитичен, безразличен, има задължение само да си плаща данъците, но и това не прави или поне повечето се опитват да се скатаят и от това.

Ние ще предложим, ако се скатава и на изборите и не упражни правото си на глас, това да бъде отбелязано от избирателната комисия и да бъде сведено до кмета на общината. Там, по гласувани от нас механизми, ще му бъде начислена глоба“, каза съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Той стигна и подалеч като заяви, че ако лицето, което е отказало да гласува, е безработно, ще бъде наказано с отнемане на помощите. По каква логика – не е ясно!!!

Симеонов веднага си сложи тенекия и заяви, че системата за задължително гласуване я има в Белгия, Кипър, Люксембург,  Гърция и Франция. Санкции се налагат и в далечна Австралия, а пък в Италия, който не гласува, не му приемат детето в градина.

Силно се съмняваме, че французите или италианците гласуват под строй, сигурно има някакви миханизми, които не знаем, но след тази „новина“, социалната мрежа направо се подпали.

Мнозина българи възкликнаха въпросително: Да гласуваме! Но за кого?

Има ли партия, която защитава интересите ни?

Ние ви избираме, вие забравяте обещанията си и си правите каквото искате. Трябва да вметнем, че в числото на партиите, излъгали своите избиратели, влиза и Патриотичния франт на Валери Симеонов.

Мнозина му припомниха, че се пласира в парламента със заканите, че ще е върла опозиция на ГЕРБ, но след това влезе в коалиция с тях и измами избирателите си. Симеонов се кълнеше, че няма да се коалира с нито една турска партия, но управлява рамо до рамо с Корман Исмаилов, допълват други.

Депутатите влизат от една партия, а после правят мръсни договорки, стават независими и подменят вота на народа.

Първо приемете закон, че депутат, който напусне парламентарната си група, автоматачно напуска и парламента, поискаха разгорещени фейсбук българи.

Защо да гласуваме, когато вие горе не си изпълнявате нито програмите, нито обещанията… и сте безнаказани?

А нас ще ни наказвате! Защо? С какви очи?

Отчаяни хора пък заявиха, че българинът не може да бъде накаран да гласува насила, защото е лъган толкова много, че също ще отвърне с лъжа:

Ще отидем и ще пуснем празна бюлетина!

Тогава как ще ни хванете да ни накажете?

Или ще сложите пазванти в тъмните стаички, като при Алеко Константинов в „Бай Ганьо прави избори“, питат ядосани, вечно многократно лъгани избиратели.

Но не се сещат, че веднъж отидат ли да пуснат празна бюлетина, тя ще се превърне във валидна, защото управляващите  са спецове по фалшифициране на изборни резултати.

И… жална й майка на България!

ВИЖ ВИДЕОТО: 
https://youtu.be/olfUnjlixuM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Абе вие пак ли ще забогатявате от бедния български народ бе да еба ваща мама и изроди мръсни… глобявайте се Вас си за това, че окрадохте държавата мръсни, долни гадове… не заслужавате и ден спокойствие „Патриотичен фронт“ това ли ви е патриотизма ? Да грабите бедните… изверги мръсни.

  2. Правото на глас е ПРАВО, а не ЗАДЪЛЖЕНИЕ. Така пише в Конституцията. И нея ли ще промените, за да си запазите местенцата? Прав е Слави да ви иска наполовина там

  3. И тоя циганин се взе насериозно!Гледай си мазната продажна мутра, българинът винаги ще намери начин да те изклати!

  4. Този лъжец и обирджия на пенсионерки в Бургас, който им пуска турски сапунки по телевизора, е най-лицемерното човече в парламента. Ще отида да гласувам, но не за теб!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *