Ирина Флорин заби 23-годишен младеж, влюбени са!

Ирина НикиИрина Флорин е  почти на 54 години, но със стройната си и дребна фигурка прилича на момиченце и е все още  привлекателна за мъжкото око.

През годините на щастливо разведена жена певицата смени много мъже, голяма част от тях  по-млади от нея.

Сега обаче е ударила рекорда и  се наслаждавала на поредния си млад си възлюбен, а той буквално я  побърквал от удоволствия и правел всичко възможно да й угоди.

В светските среди се говори, че новият й избраник е едва на 23 години и има впечатляваща физика, но в същото време би могъл да й е син. Това обаче не я впечатлява особено и разликата във възраста не й е проблем.

Ирина смени много мъже, обаче тя не го прави заради бройката. Просто е влюбчива и към всеки, с когото е била, е имала доста сериозни чувства. Когато хората видят жена на нейните години да излиза  със значително по-млад мъж, веднага си мислят, че той е само за употреба в леглото. При нея обаче изобщо не е така. За да бъде интимна с някой мъж, тя изпитва много  повече от физическо привличане, влюбва се, люлеят я истински чувства, разказва приятелка на Ирина Флорин, защитавайки я от мълвата, че си падала по момченца, които изполвала в кревата си.

Преди повече от година, когато влезе във „ВИП Брадър“, певицата  се запозна с още един чаровен мъж, за когото тръгна мълвата, че върти любов с нея.  Пламен Медаров, който се превърна в доста интересен риалити образ в предаването,  бе засечен многократно с Ирина Флорин в заведения и съмненията, че  между тях няма само телевизионно приятелство, изглеждаха напълно основателни. Той също беше поне с 20 години по-малък от нея.

За мен любовта винаги  е била водеща сила в живота. Няма друго по-прекрасно чувство от това да си влюбен, да обичаш някого  и да мислиш за него през цялото време. Трепетът е огромен, сподели наскоро  с усмивка Ирина Флорин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *