Брадърът Найден: Свалих жена си в интернет, пратих й голи снимки и тя не можа да ми устои

Найден2Запознах се с жена ми Огняна по интернет, призна един от най-запомняшите се образи в „Биг Брадър“ Найден.

 Още на втория ден си разменихме телефоните, а после, за да й докажа, че не говоря празни приказки и аз  съм си  аз, й пратих мои голи снимки.

Нед, който стана известен покрай двете си участия  в „Биг брадър”, сега участва в предаване, в което  коментира точно запознанствата по интернет.

Не съм си представял, че точно така ще стане, обаче  стана. При такъв тип запознанство никога не си сигурен какво ще стане и  винаги има елемент на изненада, понякога сериозна. Все пак гледаш само снимки и пишеш и даже не знаеш дали снимката е наистина на този, с когото си пишеш. Даже не си сигурен отсреща ти жена ли е, или мъж, или женски крокодил.

 За първата среща си бях направил и резервен план. Ако се случеше момата да е някоя стокилограмова топка от сланина или ужасна грозотия, се бях уговорели с един приятел да ми се обади 20 минути след като започне срещата. Той трябваше да ми каже, че има голям технически проблем в клуба за Интернет, който имах  тогава, а аз да използвам това като повод да се извиня на мацката и презглава да си тръгна. Ако всичко беше наред, щях да му наредя той да се оправя с проблема и да си остана с момичето, спомня си едрият палавник.

На срещата се оказало, че нито един от двамата не е излъгал другия за годините, външността, килограмите и и интересите си. Двамата веднага се харесали, а Найден вече се радва на много стабилно и щастливо семейство от близо осем години. „Той е много отговорен съпруг и баща. Привързан е към мен и семейството, обича ни”, твърди и Огняна, която не се осмелила да му прати голи снимки, но той си я харесал и с дрехите, като я видял за пръв път.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *