Ирина Тенчева безцеремонно изрита Наталия Симеонова

Иван ИринаВъзлюбената на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, ще започне да води собствено предаване по Би Ти Ви.

Точно заради нея изключително гледаното и  социално ангажираното предаване на Наталия Симеонова „Предай нататък“ внезапно падна от ефира на телевизията, а пухкавата  блондинка отново ще остане без работа, издават запознати от кухнята на телевизията.

За никого в тв средите вече  не е никаква тайна, че Иван и Андрей по всички начини се опитват да завземат отново ефира на Би Ти Ви,  където преди години  стартираха кариерата си с доста хитовото предаване „Сблъсък“.

Ирина се натиска да води социално предаване, обаче такова вече вървеше по телевизията и при това доста добро и доста гледано.  Иван  обаче успя да убеди шефовете, че Наталия вече се е изтъркала след толкова години на екран и е време да се даде шанс и на неговата съпруга, разказва за неочакваните рокади човек от телевизията.  Иван е доста пробивен и убедителен, а неговата жена се оказа също така безкомпромисна и може да крачи по трупове на колеги, за да постигне своето, приказва се усилено в кулоарите.

Още преди месец Тенчева намекна  за плановете си да стане отново водеща на предаване. В профила си  във Фейсбук  тя написа лаконично  „Скоро…“, какъвто е слоганът точно на БиТиВи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VOjq3EBWhd0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. На кого му дреме каква говорилня ще прави Ирина Тенчева ,като че ли някой ги гледа….

  2. Тези са нахални до безбожие! Наталия е топла, мила и винаги прави добро. Това същество на снимката освен да краде чужди мъже, друго не може

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *