Марта Вачкова хлътна по младо гадже

МартаМарта Вачкова неочаквано се сдоби с нов приятел. Тя излиза на срещи с оператор, който е с около 20 години по-млад от нея.

Според техни колеги връзката не само е изненадваща, но и новата изгора на Вачкова е женен и има малко дете.

Въпросният младеж се казва Димитър Радев и се запознал с легендата на родното кино и телевизия на коледен купон, който бил организиран от БНТ в култов  столичен клуб. Двамата се случили на една маса, веднага си допаднали и цяла вечер стояли с допрени глави, грухи за всичко ставащо наоколо и  не спрели да си гукат. Общ  техен познат, присъствал на партито на съседна маса, потвърди, че искрите между тях и внезапното сближаване  направили впечатление на всички гости в клуба.

Въппреки че  имат голяма разлика във възрастта, те просто се държаха като тийнейджъри. Опитваха се да скрият, че са си паднали един по друг и направо са пламнали, но за всички беше очевидно, че между двамата се е запалил огън, казаха очевидци.

Самата Вачкова пък се похвалила пред най-близките си приятели, че отново е влюбена и то навръх на най-светлия християнски празник Рождество Христово. По традиция Марта празнува Коледа с кръстниците и дъщеря си Рада в столицата, като ги кани в собствения си апартамент. Този път впечатление на гостите  направила нейната разсеяност, временните й отсъствия от общия разговор и забавянето на част от приготвените за сервиране ястия. Актрисата цяла вечер обръщала повече внимание на мобилния си телефон, не го изпускала от ръце и непрекъснато пишела есемеси на някого.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/du1qpyQXBuM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *