Преслава ревна в ефир за Бирмата

Преслава ревПреслава се разплака горещо за бившия си приятел Георги Станоев-Бирмата. Това стана, докато тя разказваше за него по време на телевизионно интервю, не пред кого да е, а пред колегата й Азис.

Певицата сподели, че двамата с Георги са били заедно цели три години, но през това време не са искали да бъдат в центъра на медийното внимание и не са говорила много за връзката си, даже се криели от папараци и почти нямат общи снимки.

Знаеше се, че сме заедно, но  така и не стана ясно кога и как  е започнало всичко, какво сме преживели, какви красиви мигове сме имали и едновременно как сме падали заедно и заедно сме се изправяли, каза тя.

Преслава се просълзи искрено, когато призна, че още обича Бирмата и му пожела да бъде щастлив, защото той го заслужава.

Пожелавам му да си намери жена, която да го цени, да го разбира и да го обича. Очевидно аз не съм и няма да бъда тази жена, продължи да рони сълзи изпълнителката.

Тя довери, че в момента са разделени и  се надява това наистина да е краят на между тях, тъй като по време на цялата им  връзка отношенията им били пълен хаос, а двамата били като куче и котка. Явно той не одобрявал работния й график и искал тя да е повече време при него, а тя пък в никакъв случай не желаела да спре кариерата си и да се превърне в послушна и безсловесна съпруга.

Преслава не скри, че и преди двамата са се разделяли много пъти, но не пожела да разкрие каква е причината за сегашната им раздяла.

Междувременно те са скарани, но кандидат-свекърва й Лидка непрекъснато е до нея и даже двете бяха засечени в заведение. Явно Лидия иска да си върне известната снаха у дома и явно го прави и заради сина си, който вероятно също страда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Qts5JZlI8RQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *