Ирен Кривошиева: Бог ме обича и ми даде шести съпруг

Ирен1С вярата си в Бога оправда поредната си сватба актрисата Ирен Кривошиева. Аз вярвам в Бог и той е моят път. Той определя съдбите ни, той казва какво ще се случи, допълни тя с тон, който много приличаше на този на сина й Владимир.

Не е важно, че се женя за шести път, а важното е, че се женя. Че отново обичам и ме обичат. Типично в свой стил тя заяви, че не тя е влюбената, новият й мъж Николай бил много по-влюбен и я обичал много по-всеотдайно, но тя великодушно му разрешила да разгърне всичките си чувства и вярвала, че му дарява любов, като му разрешава да я обича резрезервно.

Унесена в разсъждения, Кривошиева внезапно обясни, че е грешница и то грешница над всички грешници и можела да им бъде духовен водач, но Бог обичал и пазел и съгрешилите. Затова я дарил с Николай. С неговата огромна любов.

Аз отдавна простих на Мария за нейното отношение към сина ми, каза Ирен. Тя беше жената, която държеше баща и син разделени, но й дадох прошка.

На въпроса защо е вдигнала сватба, когато голямата й любов Стефан е бил в дълбок траур и не го ли е наранила по този начин, тя каза, че съжалява за смъртта на Мария, но това не може да й попречи да живее както си поиска и дори да се омъжи.

Тези неща стават в две семейства, които по никакъв начин не са свързани. В едното умира човек, в другото се омъжва. Единственото, което ни свързва със Стефан е нашето дете, но аз не можех да отлагам сватбата си, само защото той жали за жена си. Неговата мъка е негов проблем. Моето щастие си е мой проблем, заяви актрисата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9CPs9jk4oBI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *