Ирена Милянкова се развежда с Чолата

Ирена и ЧолатаМанекенката Ирена Милянкова се е разделила със своята дългогодишна половинка Росен Чолов и е подала молба за развод по бързата процедура.

Чолов е баща на четирите й деца, които сега тя трябва да отглежда сама. Двамата живяха заедно повече от 14 години и бракът им беше безпроблемен и щастлив. Раздялата обаче дойде, след като Чолата  беше арестуван по обвинения за склоняване на манекенки от агенцията  му към проституция. Милянкова се направи на изненадана и твърдо заяви, че не е знаела за тази дейност на съпруга си.

Разследващите органи пък не се занимаваха много с нея заради децата и това, че няма кой да ги гледа. Нямаше и данни тя да е участвала лично в схемата.

Според последната клюка,  заради липсата на пари, с които да отглежда отрочетата си,  на Ирена й се наложило да свали гарда и да стане продавачка в столичен мол.

Според други пък тя е предприела стъпката с раздялата, за да може да запази част от имуществото на мъжа си, което ще бъде конфискувано. Огромната им къща в Драгалевци е поставена под запор от съда, но тя все още живее там. Възможно е разводът да е трик, твърдят юристи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *