Биг Брадър съблече гол Наско Месечков и го разплака

Мартин голПоредната безумна мисия изкара от нерви съквартирантите, само  и само да се получи поредното  зрелище за зрителите. Двамата най-пластични мъже Наско Месечков и Мартин Мартинов трябваше да танцуват по бански пред журито и скромната публика.

Когато видяха какви са банските – прашки с презрамки, двамата яко се смутиха. Мъжките им достойнства по никакъв начин не можеха да се скрият от перверзно изрязаните костюми и при всяко движение изскачаха ту от едната, ту от другата страна. Двамата се изпокриха в тоалетната, а Влади Въргала и Тити Папазов им даваха свежи съвети как да се прикрият, дори измолиха от дамите бикини да си ги облекат отдолу, за  да си прикрият срамотиите, но Големият брат не разреши и те свалиха женските гащи.

В края на краищата те решиха да излязат на сцената, за да не провалят мисията, като прикриваха интимните си части с дайре. Танцът не се получи, тъй като през цялото време двамата внимаваха да не изпуснат дайрето  и да не им лъснат мъжките достойнства.

Веднага след мисията Месечков се захлупи в леглото си и се разплака. На дошлата да го утешава Ива Екимова той през сълзи обясни, че по-голямо унижение в живота си не е изтърпявал. Разбери ме. Не ми пука за зрителите какво ще кажат. Пука ми за моите деца. Аз преподавам танци на шестгодишни  момченца и момиченца. Те не разбират от шега. Като ме видат в такъв вид, какъв авторитет ще има после пред тях? Как да им обясня, че това е само една игра и в момента се правя на маймуна, за да имате какво да ядете следващата седмица и бюджетът да е пълен?

Големи са, ще те разберат, каза му Ива. Напротив, малки са не схващат пошлостта, не разбират от рейтинг и от риалити програми, настоя Наско и отново се разхълца от унижение в леглото си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *