Наско Месечков си призна: Бисексуален съм!

0

Наско възглавницаБил съм и с мъже, и с жени, изцепи се във вечерта на откровенията Наско Месечков.

Танцьорът потвърди упорития  слух, че си пада по представители на собствения си пол, без да му мигне окото и пред облещените погледи на съквартирантите.

Казах ли ви аз? – потри ръце Евгени Минчев, който отдавна му говори в женски род и се опитва да го вкара в леглото си.

Това обаче е вече минало, каза леко неубедено Месечков. Реших, че повече харесвам жени и като намеря подходящата, ще се оженя за нея и ще имаме две деца. Така съм го планирал, така си представям бъдещето.

Той хвърли бомбата, че последната дама, в която се е влюбил, била партньорката му по танци Мика Стоичкова и чувствата им били споделени. Това пък накара Иво Аръков да зяпне от изненада, защото тогава с Мика още бяха гаджета и никой не беше чул за никаква изневяра.

Лъже, каза осведомено Венета Райкова. Свързах се с Михаела и тя отрече двамата да са имали авантюра. В момента е на круиз и си живее живота и иска да забрави за всички български мухльовци, които я преследваха.

Брадърът обаче наказа двамата съперници и ги прати заедно в трудово-изправителния лагер да си погукат по баджанашки. Компания ще им прави Зорница Линдарева, която опищя камерите, че иска да си ходи и няма да стои в това мизерно помещение и косата й да се вмирисва на манджа. Искам да си ходя, тропна с крак тя. Но никой не я чу.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7MwQmKBmy9A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *