Ужас! Ласкин отишъл да си купува обувки и вмирисал магазина

Иван Ласкин2Иван Ласкин опразнил цял магазин за обувки, тръби сайтът Хотарена.

Актьорът решил да си купува зимни боти и се намърдал в луксозен бутик, защото все пак не е кой да е и няма да тръгне с китайски чепици през зимата. Той дълго избирал кои чифтове да пробва, но проблемът настъпил точно като се настанил на столчето.

Продавач-консултант се хвърлил да му помогне, след което дъбоко съжалил за грешката си. От Ласкин се носели такива яки алкохолни изпарения, че можел да зашемети всички само с дъха си.

Клиентите започнали да се чудят дали не са объркали мястото и не са влезли в бар и започнали да се изнизват един след друг. Консултантът се опитал да си намери работа далеч от актьора с надеждата той да не си хареса нищо и да  си тръгне. Не стигали алкохолните пари, ами явно Иван забравил да се смени чорапите, или обувките му били много стари и  го спарвали, но двете миризми се примесели и оставили в потрес продавачите.

За щастие мъжът на Сашка Сърчаджиева имал среща с колеги по чашка в близкото заведение, затова харесал набързо първите боти, които му станали и ги купил.

Търговският колектив си отдъхнал и се втурнал да проветрява помещението, за да не се стряскат следващите клиенти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *