Извънредно! Сергей Лавров: САЩ и Европа Готвят ЯДРЕН УДАР срещу Русия!

САЩ насъскват европейските държави да нанесат ядрен удар срещу Русия! Това смразяващо кръвта изявление направи руският външен министър Сергей Лавров на конференция по разоръжаването в Женева.

„За какво разоръжаване говорим, когато САЩ съхраняват нестратегическо ядрено оръжие в Европа“, попита първият руски дипломат.

И не само, че го съхраняват, но и планират да го използват в съвместни ядрени операции с партньорски държави от НАТО.

„Всички трябва да разберат, че по този начин военните в САЩ подготвят въоръжените сили на европейските страни за използването на тактическо ядрено оръжие срещу Русия“, заяви в прав текст Сергей Лавров.

В последно време иначе умерената руска дипломация стана изключително директна и пряма. Което означава само едно – играта загрубява!

В началото на годината САЩ представиха новата си ядрена доктрина, която силно стресира света. В нея е заложено използването на ядрено оръжие дори при неядрено нападение срещу обекти в страната или в държави- партньори на САЩ. Вашингтон обяви също, че вече предвижда и нанасянето на превантивни ядрени удари, но при какви условия – изобщо не става ясно от документа.

Преди да излезе официалната ядрена доктрина на САЩ, Русия си мислеше, че засилената риторика за употреба на ядрено оръжие от страна на американския президент Доналд Тръмп, е само с цел Пентагона да получи най- високият бюджет в историята си, и съответно, определени компании от военния промишлен комплекс на САЩ да бъдат захранени с обществени поръчки.

Впоследствие обаче на руснаците явно им е станало ясно, че американците имат сериозни намерения да прибягнат до най- крайната мярка и дори вече планират как да го направят.

Преди дни беше обявена и новата военна доктрина на Руската федерация, в която за първи път те включват концепцията за „ядрено възпиране“.

Ако на някой още не му е станало ясно, САЩ подготвят Трета Световна война. Целта е Русия да бъде унищожена, а несметните й природни богатства да бъдат плячкосани от САЩ и Запада.

Тази война се подготвя още от 2013 г., когато САЩ предизвикаха Майдана в Украйна. Всъщност, трябваше да избухне още тогава, но се оказа, че има два фактора, които я предотвратиха.

Първият е руският президент Владимир Путин, който успя да запази хладнокръвие в опасната ситуация. Но все пак, пое риска да предизвика международната общност, като присъедини Крим към Руската федерация.

Вторият фактор се оказа изненадващата руска военна мощ, която буквално стъписа САЩ и Запада. Изправени до стената, руснаците започнаха да вадят от складовете и лабораториите си модерни и много мощни оръжия, за чието съществуване никой не подозираше.

Благодарение на тези два фактора, Третата Световна война не избухна, поне официално, през 2013 г. А стъписания Запад набързо я преформатира в Студена война.

САЩ осъзнаха, че са изостанали сериозно във въоръжаването и ако искат да нанесат мощен удар срещу Русия, ще трябва да си наваксат. Пък и трудно ще убедят партньорите си от НАТО да скочат срещу Руската Федерация, ако самите те не са в кондиция и на необходимото ниво. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Честит празник братя освободители обичаме ви вие сте нашата българска надежда и мечта дано господ и вие ни сладките отново от управляващите тирани на българия от ес нато и сащ с признателност от целия бугарски народ наши вечни братушки

  2. подлежите на затваряне – за руска антиевропейска пропаганда. И във фейса също!

  3. Слава на великата братска русия нашата вечна освободителка обичаме ви братушки прекланяме се пред вас вие сте нашата единствена гордост и надежда която ни остана господ за ви пази

  4. Да, най-вероятно ние ще изгорим. Но е хем тъпо хем смешно краварите да се надяват, че ще им се размине защото са далеч. Нито един от тях няма да го подмине нашата съдба. Кой ще пламнат по-напред ние или те – дали има значение след като всички ще изгорим. Не знам какви са границите на тъпотията,която ги е обзела – няма такива,те са безгранично тъпи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *