Иво Христов: Брюксел тласка България към Диктаторски Режим с патрон Борисов!

България има нужда от нова Конституция. Скандалът с избора на крайно неприемливата фигура Иван Гешев за главен прокурор е най- солидния аргумент за това. Самият факт че стана възможен избора му… Гешев е на път да заеме поста, и по ирония на съдбата, тъкмо благодарение на промените, които преди няколко години направиха най-яростните му днешни противници от градската десница, докато бяха в коалиция с ГЕРБ. Това заяви бившият съветник на президента Радев и настоящ евродепутат Иво Христов.

Многопартийната система у нас също е напълно изчерпана и оттук – насетне освен да създава извратени коалиции, няма да доведе до нищо по-добро. Такъв е сценарият на Брюксел за България: Очаква ни авторитарна система с бутафорни институции, които ще са само фасада, а единствената им задача ще е да налагат силово глобалните решения на самия Брюксел. В рамките на ЕС – толкова!

Репресивният тоталитарен апарат днес се е разширил и в посока към социалните мрежи и медиите. Всеки може да докладва фейсбук-профила на някой инакомислещ. Нещо, което е еквивалент на някогашния донос. Личната ни информация в социалните мрежи активно се използва и анализира от служби, мултинационални компании и пр. Свободата на личността не е гарантирана по никакъв начин, а точно обратното. Съвременните медии са в пъти по-несвободни от някогашните тоталитарни издания. Това брутално задушаване на свободното слово е категоричен белег, че в България е установен авторитарен режим, коментира още Иво Христов.

Българите не могат да очакват, че Брюксел ще се намеси, за да им реши тия проблеми. Ако сами не се заемем, няма кой да ни помогне. Целия Европейски съюз е едно глобално кълбо от лобита на различни икономически наднационални интереси. Европейските партии са просто лобисти- политически инструмент на съответните икономически групировки. Те винаги ще защитават подопечните си партии на местно ниво. Така например ЕНП винаги ще подкрепя ГЕРБ, колкото и Борисов да се издъни.

Затова и европейските десни политици не спират да хвалят Борисов – все пак е „техен кучи син“, с колониалния си слугинаж им върши чудесна работа. Те няма как да го накажат или да порицаят работата му, която е изцяло в няхна полза. Проблем с Борисов имаме само ние, българите, защото сме потърпевши от мутренското му управление. В това се убедих лично, след като сезирах ресорната комисия в Брюксел за изтичането на лични данни от НАП. Не последва никаква реакция и ми стана ясно, че целта на ЕК е проблемът да бъде заметен, разкри евродепутатът.

Брюксел си затваря очите и по доста по-тежки, направо апокалиптични теми. Като тази за задаващата се нова мигрантска вълна към Европа след турската офанзива в северна Сирия. Единственият начин да се спре миграцията е като се осигури сигурност и стабилност в периферията на Европа, а не като се следва досегашния неолиберален модел, който насилствено сваля правителства чрез цветни революции, след което разграбва ресурсите на набелязаната територия, категоричен е Иво Христов. Именно тази неолиберална политика доведе до мащабната миграция към Европа през последните години. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ НАТО ЕС И БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *