Иво Карамански бяга от Косъма! Не е сцена от филм! Виж Тук:

Иво Карамански – Младши избяга от семейството си и обяви, че си търси квартира.

Даже се обърна към приятелите си във фейсбук да му намерят или препоръчат някое приятно кътче.

В решението на малкия да излезе изпод крилото на мама Нели и татко Сано няма никаква драма. Синът на Нели от гангстера Иво Карамански вече е голям и иска да заживее самостоятелно, както вече правят хиляди негови връстници.

Александър Сано прие малчогана като роден син и го отгледа, а малкият Иво прие фамилията му. Двамата се разбираха чудесно и по мъжки. Иво-младши едва ли е можел да си мечтае за по-добър и разбран баща. Актьорът се ожени за Нели и им се роди дъщеричка, която не деляха от баткото и към двамата се отнасяха с еднакво внимание.

В началото на брака си Александър и Нели живели почти в мизерия. Това призна Сано в предаването „Къртицата“. Всеки лев отивал за децата, всеки негов хонорар потъвал в семейния бюджет, но той не се отказвал и захващал всяка предложена му работа, за да се държат на повърхността. Децата не хленчели, не го тормозели и се примирявали с тежкото положение. Едва когато изгря звездата му  в „Под прикритие“, талантливият Сано започнал да се опаричва и да живее малко по-нашироко.

После дошла „Къртицата“, от която забърсал сериозен хонорар, реклами, проекти. Нели пък участва в „Денсинг старс“ и със спечеления от там немалък хонорар също помогна на семейния бюджет.

„Научих всички вкъщи, че парите не са най-ценното, а отношенията между нас“, похвали се в интервю актьорът.

Той подкрепил решението на Иво-младши да се изнесе и даже обещал да му помага с пари за наема на квартирата.

Младежът вече си е намерил работа, на която разчита да започне самостоятелен живот. В момента се изявява като ди джей и печели прилични пари.

Все още няма сериозна приятелка и не бърза да се обвързва. От Сано е научил много уроци и един от тях е да уважава жените, да не разчита те да го издържат, да поема отговорности и да се държи като истински мъж.


Иво не помни биологичния си баща – митичният ъндърграунд бос Иво Карамански.
Порасналият младеж разкрива, че по време на трудният му пубертет единствен Сано успявал да го удържа и със съвети, разговори и много търпение съумял да го вкара в правия път.

„Той е добър баща, изобщо  не ни дели със сестра ми Ава, за което аз много съм му благодарен”, казва Карамански-младши, който има още три сестри от застреляния си истински баща.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *