Иво Аръков призна: Страх ме е!

ИвоТъмните облаци  над главата на Иво Аръков се сгъстиха. След побоя над него,  който по последни данни  информация е свързан с това, че актьорът  се забъркал с продажба на дрога, той сериозно се е  стреснал.

Сега и липсата на роли и естествено  на финанси добавъчно  усложнили положението на младия красавец.

Неволите не подминаха и личния му живот и доскорошната му приятелка Мика Стоичкова започна да го брани от недоброжелатели, но само с разни деклрации и стряскащи предупреждения в личния си профил във Фейсбук.

Дори и Мариус Куркински, който отново е взел  в постановките си Аръков, не успява да му помогне да закърпи фенансовото положение. Нито един друг режисьор не смятал и не смеел да влиза в ролята  на майка Тереза и да ангажира Иво, за да го спаси от бедността. Всички помнят как той високомерно заряза ролите си преди половин година и заяви, че ще си пробва късмета в чужбина и даже имал уговорени просешвания в Холивуд.

Първо той изобщо не се яви на каквото и да било прослушване и второ  едва ли изобщо е имал такива покани, освен ако не му ги е уредил Стоичков, за да угоди на любимата си дъщеря.

Странно обаче, чак сега лъсна въпросът от какво тогава се е издържал актьорът по време на бурната си любовна връзка с Мика? Дали пък тя не е била тази, която е пъхала пари в портмонето му, за да му поддържа самочувствието?

Преди да обяви, че я е окъсал финансово, Аръков нямаше никакви роли. Тогава с какво поддържаше капризите на принцесата си? Май вече е ясно и защо семейство Стоичкови имаха толкова против кандидат-зетя си. Още един хрантутеник не им трябваше на гърба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *