Любо Нейков топи кила с Алла Пугачова

Любо Н голямаЛюбо Нейков направи нов отчаян опит да стопи част от многото  си излишни килограми и в момента се е подложил на зверски мъчения, ожалват го колегите му. 

Десет дни  преди старта на турнето на „Комиците” актьорът решил  да смъкне част от тлъстинките си, не толкова от суета, колкото да  облекчи огромното си туловище  в жегите, за да може  да издържи на сериозното натоварване, което му предстои.

Той и колегите му ще изнасят спектакъл в различни градове всяка вечер в продължение на цели две седмици.

Като настъпиха жегите,  Любо започна да се задъхва.  Много се поти, бързо се уморява и това го принуди да започне борбата с килограмите, обясняват от екипа му. Сега актьорът твърдо спазвал руска диета, с помощта на която известната певицата Алла Пугачова смъкна близо 50 кила за една година. Тя била разработена от руски специалисти в Москва точно за хора с много излишни килограми, които обаче не можели да се ограничават в количеството храна, което поглъщат.

Според диетата, Нейков  трябвало да яде само кисело мляко, краставици и копър в каквато пропорция си поиска – и като салата или таратор.  Диетата трябвало да се спазва до 7 дни, като едновременно с това се пият по литър и половина вода и билков чай всеки ден. За една седмица гарантирано се смъквали до четири килограма. Най-хубавото за дебеланкото било, че нямало ограничения в количеството и по тази причина актьорът хрупал краставици почти непрекъснато.

За да има добър  ефект обаче, трябвало да повтаря всеки месец режима. Така се запазвало новото тегло и се смъквали още килограми. Ако яде краставици и мляко само веднъж, след месец отново ще си върне килцата, може и с бонус,  защото се появява йо-йо ефект.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *