Ива Екимова сама на Коледа, Петрозар я замени с Лили Иванова

Ива ПетрозарКолежка на име Лили Иванова заменила Ива Екимова в леглото и сърцето на любимия й Петрозар.

Петро поизлъга, когато каза, че в живота му няма друга жена и просто са си дали с Ива почивка от задушаващата го връзка. Всъщност докато почивал, той забил Лили, която в последните години също се изявява като пиарка и е колежка на Екимова. Само че не била толкова вманиачена, не стояла денонощно на работа, а спазвала работното време и няколкото служебни светски прояви в годината на фирмата, в която се трудела.

Нямала никакви амбиции да преподава в университет, да свети на всяко парти, да налага името си и да гради суперкариера, а отдавала свободното си време на себе си и хората около нея.  Точно амбициите и кариеризма го отблъснаха от Ива. Почти нямало вечер, през която да бъдат свободни и да се отдадат един на друг. Екимова непрекъснато го мъкнела по светски събития, искала да огреят навсякъде, да я забележат, да намери колкото може повече клиенти и непрекъснато да е в устата на медиите. Този живот и вечно тичащата му по срещи половинка изморил Петрозар, който си падал повече към домашния уют, или романтиката, но само двама, а не публичната.

Двамата с Ива станаха гаджета след смъртта на съпруга й Дими от „Сленг“. Дими и Петро били приятели и докато утешавал нещастната вдовица, от дума на дума се влюбили и бързо забравили катастрофиралия певец.

Още тогава пиарката обещала след година-две да станат семейство и да му роди дете, но все не намирала време за тази важна крачка. Напоследък тя пробваше сватбени рокли и беше готова да мине под венчило, но не така стоял въпросът с децата. Изкуствената блондинка нямала време да ражда и да гледа бебе, защото по-важна била кариерата й.

Цяло лято тя работеше почти денонощно с надеждата, че любимият й ще размисли и ще се върне. В това време Петрозар обиколи света в мъжка компания, забавлява се страхотно, а в средата на есента си намери по-кротка и любвеобилна приятелка, която поставя семейството на първо място.

А Екимова остана за Коледа сама.

https://youtu.be/60HbdypUn5I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *