Дебилни Коледни играчки шокират родителите: Хитът е кривогледо бебе – чудовище с пластмасов сопол!

играчки барби стриптизьорка

Безумни стоки напълниха детските магазини в навечерието на Коледа. Пуснатите играчки не само не учат хлапетата на сръчност и съобразителност, но ги превръщат в пълни инфантили, проплакаха бесни родители.

Хит по щандовете са фигурки на грозни същества, които издават гнусни звуци от типа на „пльок“ и „пръц“. Като добавка към играта има специален камион за къпане с тоалетна, която издава разнообразни натуралистични звуци.

Друго забавление за хлапетата е камилата Злобила, която говори развален български с арабски акцент. Гърбавото животно плюе ако изгубен в пустинята хабиб бъде победен от нея.

Бебе - чудовище с комплект пластмасови сополи!
Бебе – чудовище с комплект пластмасови сополи!

Обикновените бебета кукли отдавна са демоде и никой не ги поглежда. Сега децата се забавляват с технологично бебе чудовище с кривогледи очи и пластмасов сопол, което се предлага в два варианта – като играчка в магазина и като приложение за електронни игри в смартфоните.

Особено възпитателна е играта „Не будете татко“, пълна с фигурки на деца, които трябва да прескочат безпрепятствено леглото на хъркащия баща, за да стигнат до хладилника и да се тъпчат с храна посред нощ.

Вечната кукла Барби пък пълни гардероба си с все повече тоалети и обувки и съвсем е заприличала на празноглава плеймейтка. Малките момиченца от невръстна възраст се учат как най-важното е да имаш по 30 рокли и поне по толкова обувки за да си атрактивен. Шокиращо! На някои щандове куклата се продава и във вариант „Барби-стриптийзьорка“

Странна игра с 3 писти пък приканва момченцата да предизвикат катастрофа, като избутат със своя автомобил останалите състезатели.

кукла стриптизьорка

Повечето родители не са във възторг от осъвременените играчки и обогатения избор в магазините и се заричат да не купуват от идиотските забавления на децата си, дори с риск да се тръшкат и да им правят сцени насред магазините.

Мнозина от тях предпочитат да купят на хлапетата си игри, които могат да развият мисленето им и да ги научат на нещо. По-добре евтин подарък, отколкото ефектни светещи и пиукащи скъпарски боклуци, които да съсипват психиката на децата от 3-4-годишни, обясниха потресените от богатия избор майки и бащи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *