Хилда Казасян отмъкна бившия на Валя Войкова чак в Тайланд

Хилда русаХилда Казасян отпразнува Коледа в Тайланд,  похвали се самата тя във Фейсбук.
Певицата позира гордо и щастливо с бившия съпруг на известната новинарка Валя Войкова – Пламен Иванов.
Хилда заби тайно Пламен през 2012 година, а той, буквално оглупял от любов,  се разведе през 2013 г. след 20-годишен спокоен и удовлетворяващ го брак. „Весела Коледа!… От мен и моите най-скъпи същества“, написа усмихнато джаз певицата в социалната мрежа.

През 2013 г. Пламен Иванов след много клюки и интриги остави водещата от TV7 – Валя Войкова и се събра с Хилза Казасян.  Валя ходеше като попарена, но се разведе без много шум и скандали, малко след като връзката на известния като „Господаря на конете“ с певицата стана център на клюкарските издания и яко се радуха.

Хилда беше съпруга на Чочо Попйорданов и направи няколко аборта от него,  има дъщеря от бизнесмена Симеон Бучков, която се казва Надежда-Мари, а пък Пламен има син от Валя. Всеки от двамата се е обзавел с наследник и така певицата няма да се пъне да забременява ин витро, като други нейни колежки. С откраднатия от Валя мъж просто ще си живее живота.

“Не разбирам защо  се бъркате в личните нещо на хората. След като Валя е известната от нашето семейство, питайте я нея за причината за развода ни, а не мен. Изобщо не искам  да коментирам тази тема”, категорично отсече набезите на журналистите собственикът на култовия ресторант “Коне в почивка” Пламен Иванов. Това стана, когато разводът му беше финализиран и оттогава той не говори с представители на медиите.

През лятото той прехвърли таланта си  и в ресторанта на Хилда в Созопол със звучното име  „Античен кладенец“, като лично посрещаше и настаняваше гостите по масите и се грижеше за удобството им.

Валя Войкова също не коментира много развода си, но всички виждат, че потърпевшата и изоставената  е тя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dZTA1e1pbDA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *