Шок! Тайландка вади жива птица, костенурки и ножчета от своята йония!

Просто жена с невероятни възможности

Риана в ТайландАмериканската поп звезда Риана изпадна в истински шок при посещението си в Тайланд. По време на своята обиколка в екзотичната страна, певицата попаднала по някаква случайност в еротично заведение, където изпълненията на една от танцьорките буквално я оставили без дъх.

После Риана описа с подробности в Туитър тайландските чудеса, на които станала неволен свидетел.

„Последната нощ или не бях на себе си, или наистина видях как една тайландка измъкна от оная си работа жива птица, цели две костенурки, няколко ножчета за бръснене. На всичкото отгоре оттам изстрелваше топчета за тенис на маса и стрелички в избрана от нея посока! А перата на птичето бяха почти изцяло мокри от…”

Риана в ТайландРиана споделя, че е тотално втрещена от подвизите на тайландската майсторка и дори не е предполагала, че някъде по света могат да съществуват такива чудеса. Това звучи малко странно от нейната уста, защото в САЩ тя е сред звездите с най – разкрепостено поведение. В крайна сметка споделя, че е силно травмирана от преживяното.

След публикацията на певицата в социалната мрежа, полицията в Тайланд мигновено се задейства и собственикът на въпросното заведение е арестуван.

http://www.youtube.com/watch?v=ehcVomMexkY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *