Мика Стоичкова заби млад американец и получи пръстен от него

микчоМика Стоичкова ще вдига сватба в Маями.

Избраникът  този път е американец и наследник на доста богата фамилия. И най-важното не е ак­­тьор, а се занимава с доходен бизнес.

Два­­мата са се срещнали преди три месеца, което означава почти веднага, след като тя каза довиждане на България и се изцепи в социалната мрежа, че българите са прост народ. Досега обаче щерката на Камата не казвала  и дума даже пред най-близките си за отношенията с младия американец. Тя се притеснявала, че нещата могат да вземат същия лош обрат и да се превърнат в медиен сериал, какъвто имаха у нас по време на любовта й с актьора Иво Аръков. Докато тя беше с него, двамата не слизаха от страниците на вестниците и сайтовете и се раждаха съмнения относно сек*уалната ориентация на Иво, припомняха се връзките му еднодневки все с богати и известни дами и подаръците, които той получаваше от тях. Мика даваше отчаяно интервюта, че всичко е наред, но определено не беше и това показа й внезапната им раздяла.

Малко преди Коледа обаче щерката на Камата се осмелила и запознала любимия си мъж със семейството си в Маями. Той бил чаровен, контактен и веднага спечелил сърцето на бившия футболист и взискателен баща Христо Стоичков. Двамата си побеседвали по мъжки близо два часа. Накрая Ицо бил във възторг и  казал пред жена си Мариана и двете щерки – Мика и Христина, че най-после  голямото му момиче е срещнало истински мъж, който е възпитан и знае какво означава да си отговорен и точен и в същото време да си  забавен и интелигентен. Американецът бързо  поискал от Камата ръката на Мика, а таткото  дал благословията си. Накрая пред цялото семейство зетят подарил на своята любима пръстен с диамант за 200 000 долара, пише Слава.

В същото време Мика се похвали, че нейният коледен подарък е дошъл по-рано тази година и пусна снимката със силуетите на двама влюбени, които се целуват. И допълни, че може да каже, че е намерила липсващата половинка от пъзела, с името „Моят жи­­вот“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IlmWIOigtZQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *