Васил Найденов избесня: Нямам любовник на 33!

ВаскоНямам особено  доверие на телевизионни формати  като „Биг Брадър“ и изобщо  не вярвам, че излъчват това, което реално се случва в тях.

Там търсят преобладаващо  скандала и затова излъчиха епизода, в който Петя Буюклиева каза за мен, че съм имал любовник на 33 години.

Това, разбира се, е лъжа, няма такова нещо, няма такова момче при мен, но съм склонен донякъде да оправдая Петя, защото нейната информация идва от зложелатели и от жълтите сайтове, които си пишат каквото си поискат.

Но аз лично се заинтересувах, че не са излъчени моментите, когато вечер в Къщата всички са се пели моите песни  са се забавлявали, защото много ги хресват. Това казва певецът Васил Найденов , отхвърляйки категорично казаното от колежката му за интимния му живот и новостите в него, каквито всъщност няма. Щом има скандал, колкото и да е фалшив и измислен, се шуми около него, докато бъде напълно изцеден. Най-скандалните моменти се въртят до припадък, а положителните отсъстват, това  не е никакво риалити, отсича певецът.

Не съм сигурен и дали в момента проблемът с КТБ е разрешен, както се шуми навсякъде, казва още Васко Кеца, който пострада сериозно  от банковата криза. Според него е нечовешко и изключително неприятно, че са се опитали да изкарат вложителите заложници на лакомията им за по-големи лихви. Спестяванията ни са доказани от експерти, всички  сме си платили  данъците, избрали сме банка според предлаганите условия и не сме предполагали, че тя ще фалира, жали си изпълнителят. И допълва, че случилото се с КТБ е уникален цинизъм, който няма аналог.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZJ6RP3Hunpk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *