Славена Вътова забременя от Вълка от Уолстрийт

СлавенаМис България 2006  Славена Вътова очака бебе и коремчето й започва да личи.

След като през това лято тя се сгоди за 41-годишния милионер Юлиан Цолов, сега миската  е насочила енергията и вниманието  си към своята бременност и раждането на здраво и хубаво дете.

25-годишната красавица беше забелязана  да чака реда си пред специализиран за млади дами в деликатно положение  кабинет в столичния „Майчин дом“.

С нея чакаше възрастна дама, вероятно е  майка й.

Припомняме, че Вътова има от една година сериозна връзка с „Вълка от Уолстрийт“, а преди няколко месеца обявиха, че през 2015  ще минат под венчилото, но явно бебето ще забави сватбата и тя ще се състои след раждането му.  Юлиян Цолов натрупа милионите си с борсови спекулации в САЩ, като заради преминаването на границата между законното и незаконното в борсовите игри, дори лежа в затвора.

Славена няма нищо против тази дребна подробност. Самата тя също изкарва достатъчно пари като модел, а в Биг радър до последно се изявяваше като коментатор в домсъвета на предаването. Тя вече се е разделила с бурното си минало и голите снимки и се изявява като сериозна жена и бъдеща съпруга.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *