Астроложката Алена: Кървави през 2015 избори и Бойко Борисов президент!

АленаКървави избори и пълен разврат ни чакат през есента. Сатурн ще свали от поста им  някои самозабравили се политици. 2015  е годината на Сатурн.

Сатурн  е планетата на ограничението и едновременно на  наказанието. Това е прогнозата на астроложката Алена, която тя направи за българите, ако изобщо някой се чуди кой ще поеме кормилото на страната.

„Държавата и хората, които ще я управляват през следващата година, не бива да изпускат възможността да стабилизират общественото и икономическото развитие на страната ни. Хората, които са получили възможността да управляват сега, имат огромния шанс да управляват добре, побърза да похвали ГЕРБ тя.

Те трябва да бъдат отговорни към дадените пред хората обещания. Ако обаче стремежът им към власт и забогатяване пак надделее, Сатурн веднага  ще ги накаже и ще буквално ще срине от постовете им самозабравилите се политици”, обясни Алена, но не уточни от коя страна на огромната коалиция ще са алчните, които ще се самозабравят .

Местните избори през есента  ще бъдат изключително напрегнати, ще има много агресия и на места ще са „кървави”. Водещи ще са непочтените действия и методи. Но Сатурн обаче ще помогне на избирателите и те трудно ще бъдат заблудени, крайната дума ще бъде тяхна и ще накажат жадните за власт, но не и за промени.

На предстоящите президентски избори, ако правителството на ГЕРБ не успее да направи голям гаф, отново ще имат свой президент. Не искам да цитирам имена, но лично аз очаквам това да бъде Бойко Борисов”, казва убедено астроложката.

От 19 септември до 10 октомври Меркурий е ретрограден и ще бъде причина  за много изневери, които ще станат  показни, а това  в годината на Сатурн ще доведе до разпадане на връзки, пророкува  още Алена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Защо бе? Няма ли да си купи президентското постче само с пари? И кръв ли ще лее Българоубиеца?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *