Джена се сгоди, Джино окончателно изритан

ДженаЗвездата на „Пайнер“ Джена вече е сгодена и потвърди  коледната статистика,  че най-много предложения за брак се правят около Коледа.

Певицата  казала „да“ на  любимия си Атанас Стоев, наричан още Малкия Канар, с когото са заедно от няколко месеца. Докато бившата й тръпка Джино се потеше във ВИП Брадър да върне любовта си, а Пламен Богданов твърдеше, че и изкарал незабравимо лято с нея, Джена спокойно и тайно се виждаше с барабаниста под предлог, че са просто приятели. През   ноември обаче стана ясно, че отношенията  между двамата са нещо  повече от приятелство. Те бяха засечени на романтична  ваканция в Лондон, хванати ръка за ръка, а певицата призна, че е влюбена.

Така мечтите на зрителите за хепи енд и надеждата на Джино, че любимата му ще се върне при него, се изпариха. И за успокоение след излизането си от формата мургавият изоставен годеник си купи куче, с което да утешава любовната си мъка.

Атанас Стоев е по-млад от Джена, на 22 години е и е син на основателя на известния  оркестър „Канарите“. Той е закърмен с музика още от бебе, с певицата работят в един бранш и най-важното, живее в България. А това е много важно за заместника на Джино – няма нужда от полети на 6000 километра, няма нужда от принудителни раздели.

„Тя каза „Да“, написа навръх Коледа влюбеният младеж в профила си във Фейсбук  и веднага постна  снимка на ръката на Джена,  на която блести красив годежен пръстен с диамант.

„Чувствам се обичан“ е новият социален статусът на барабаниста. Джена засега не е променила своя.

https://youtu.be/z5CgOCQp8eY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *