Иван Ласкин лепна нов прякор на Николета – Разпорета

Иван обижда журитоТази неделя папараците от предаването на Николета Лозанова отново  хванаха актьора Иван Ласкин, който пие в кръчма, а след това подкарва автомобила си с няколко промила повече от разрешеното.

Войната между двамата явно продължава. Преди два месеца той отново бе спипан в крачка, при това два пъти и излъчен в две различни предавания. Основната тема е неговото пиянство и каране на кола в полузамаено състояние.

Тогава Ласкин се вбеси  и огнено оплю плеймейтката на страницата си във Фейсбук. Като използва най-острия си и хаплив речник. Този път актьорът също запали моторетката и не подмина с мълчание излъчения за него материал.

Първо той се обърна към  бТВ и помоли да започнат вече да му плащат хонорар, тъй като бил  в „прайм таймето“ им всяка седмица. След това нарече продуцентите Иван и Андрей – Пингван и Виндрей, като наблегна, че първите срички правят ръста и навиците на двамата  пингвини, а към Николета се обърна с името Разпорета Грозданова, като й честити Банго Васил.

Само с две изречения надареният предимно с дар слово и обич към питиетата актьор, разгроми противниците си словесно. Сега се очакват нова серия снимки от запоите му и нова война в социалната мрежа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/soVZY_cZsFA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *