Иван Ласкин: Кой сложи тоя мармот Райкова да води „Голямата дрисня“?

Ласкин и ВенетаСлед супер неуспешния опит на Венета Райкова да направи скандално предаване – комнтарен придатък на ВИП Брадър – „Голямата уста“, тя беше буквално сгризана и изплюта от зрителите заради напъните наистина да се прави на Голямата уста.

Пръв изригна Иван Ласкин, който в типичния си стил попита във Фейсбук: “ Кой сложи тоя мармот там бе, тя не води „Голямата уста“, а „Голямата дрисня“. Обградила се с разни псевдокоменатори, които никой не ги е чувал и виждал, чете им морал, а предаването било с цел да „разкости“ участниците в Къщата. Те сами се разкостват достатъчно, не е нужно още една лелка да им чете морал.

Повод за всеобщото недоволство беше свадливият тон на Венета, която се вкопчи в Жени Калканджиева като куче, готова да я разкъса със зъби. И то защо била прегърнала Зорница Линдарева, като влязла в Къщата. Аз прегръщам всички новодошли,   не правя разлика и не искам да показвам специално отношения към някого. Такова ми е възпитанието, каза миската.

Какво възпитание – направо лицемери, продължи нападателно Венета. Виж какво – ако ти си била възпитавана в една среда на едни ценности, аз съм била възпитавана в други. Ако за теб едно нещо е лицемерие, за мен е елементарен жест на човещина. Ако си очаквала да започнем да се скубем със Зорница и да се търкаляме на циганско кълбо, сбъркала си. Ако смяташ да си направиш прдаването на мой гръб и да ме обиждаш и унижаваш пред цяла България, също няма да ти се получи, защото аз ще спра да ти отговарям. Не се опитвай да ме правиш на тъпа трътка, защото просто не съм, каза Жени и буквално остави Венета безмълвна.

А на останалите й въпроси отговори едносрично, срина я в ефир и предаването „Голямата уста“ бе определено в интернет като най-голямата излагация на Венета Райкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *