Местан: Бареков е болен мозък! Бареков: Давам цялото ДПС на съд!

Бареков плакатБареков е болен мозък, изпусна вчера нервите си иначе сдържаният Лютви Местан. Той не може да отрича исконното право на български граждани да упражнят правото си на глас.

За мен е престъпление той да иска да затваря границата с Турция по време на изборите и да настройва едни български граждани срещу други. Това са наши избиратели и ние не сме преяли с власт, както твърди той, а напротив – давали сме власт и сме подарявали власт. Ако българските граждани не бъдат допуснати да гласуват, ще стане международен скандал, а един български евродепутат трабва да знае отлично това.

Ще съдя цялото ДПС! Ще обявя тази партия за незаконна, защото у нас не могат да съществуват партии на етинческа основа, но политиците си затварят очите, защото така им е удобно. Това заяви пък Бареков, обиден от квалификацията „болен мозък“.

Ще им се да съм болен, защото аз единствен казвам истината в очите и единствен се боря срещу ДПС. И ще се боря докрай. А в съда ще искам да ми се възстанови репутацията, защото господин Местан ме обиди. А в мое лице обиди целия български народ, размаха пръст бившият телевизонер.

Не е ясно дали и Люба Кулезич ще бъде съдена за това, че нарече Бареков дудук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *