Иван Бакалов: Прокуратурата на Гешев се занимава само с Гнусна Пропаганда, Репресии и лъжи!

Прокуратурата на Гешев се занимава само с долна пропаганда, репресии и лъжи. Разпространява по медиите есемеси, снимки на антики, сякаш е разкрила голямо престъпление.
Иван Бакалов

Гешев може един ден и в затвора да влезе, така е тръгнал през просото.
Божков имал регистрирани само 200 и нещо антики, казва прокуратурата. Нищо че същият за още 2700 такива антики е дал заявка и описание за регистрация, а министерството не е събрало експерти да ги опише и регистрира? Кого иска да излъже прокуратурата? Нека му докаже престъпления, не да пуска фалшиви новини.

И Бобоков уж за боклук го арестуваха, а сега му търсят из смарфона есемеси, бил ходатайствал за някакъв си чужд гражданин. Това е рекет и репресия, не борба с престъпността.
А това на снимката е вратът на митингуващ в защита избора на Гешев за главен прокурор. Криминалния контингент се събра да скандира „Гешев е радост“. Skandalno.net

Иван Бакалов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Престъпник не е само този, който взима подкупи, но и този, който дава. В това отношение Божков е чист престъпник, но поне той не крие че давал, а този който взимал мълчи като БИВШ комунист…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *