Румяна Ченалова: Светът ни съжалява и се смее. Чуждата преса публикува снимките с премиерското шкафче и брифинга на Борисов

Светът ни съжалява и се смее.

Чуждата преса препубликува снимките с премиерското шкафче и брифинга на Борисов с апокалиптичните му видения и параноични коментари.

Ние злорадо хихикаме и споделяме тези публикации. Аз също.

Болни сме. От отчаяние и безнадеждност. За това не сме по площадите. Не виждаме перспектива и по стар български обичай чакаме ЧУДОТО.

Медиите ни облъчват според дадените им насоки. Очернят се лидери, арестуват се опозиционери. Законодателната власт бълва лобистки закони, създава нови структури на власт и репресии. Прокуратурата бди за всяка проява на неподчинение. В публикуваните снимки и записа с темата Караянчева и европейските лидери Гешев провидя опит за дестабилизация на властта и унищожаване на прокуратурата. За какво обективно разследване може да се мисли след подобно изявление на Главния прокурор?! Цялата прокуратура трябва незабавно да се отведе!

…А ние боледуваме…и се оплакваме, и ближем рани, и мазохистично чертаем черни бъднини….

Това направи Борисов и ГЕРБ. Отсея верните, страхливите, манипулируемите, а останалите отрови.

Искам да прегърна всеки, чието сърце кърви за България и да прошепна думи на надежда…иска ми се и да изкрещя „Хайде! С последни сили да станем от смъртното ложе..Хайде! Така както милеем за децата си , и ЗАЩОТО милеем за тях, да се погрижим за нашата ОБЩА МАЙКА…

ХАЙДЕ!!!! ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!

Автор: Румяна Ченалова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Хайде, г- жа Ченалова! Много чакат след призивите да има действия!

  2. Това си е българска карма – във всяка чета да има по един командир, по един знаменосец и по…един предател. Левски е предаден от българин, Ботев е убит българин. Г-жа Чиналова, стига с това „Хайде“, това го чувам всеки ден и от Юлиан Вучков, бог да го прости, и от Велизар Енчев и много други, а сега и от Вас. Излезте вие, а ние ще ви подкрепим. Че сме способни на това доказахме през Априлското и Септемврийското въстание. Хайде!

  3. Не разбирам , вече не разбирам къде живея. В каква държава живея. За каква демокрация се говори , къде е тя. Днес един наглец Б.Б говори , че Президента бил навлязъл в тресавището. Кой го казва един крадец , лъжец , манипулатор и не знам какво още мога да кажа. Никога , никога България не е имала такъв умопобъркан управляващ.Една красива страна просто умира , заради един човек без свян , без сиво вещество в главата. Народа с омраза говори за него а той говори колко е постигнала България благодарение на него. Тоз човек е с психически отклонения и трябва да се лекува а не да страда народа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *