Зорница Линдарева се върна при Редбула, пият и пеят до зори

Зорница припадаЗорница Линдарева отново е в обятията на Ивайло Тодоров, повече известен  като Иво Редбула.
Двамата били засечени в столичен  супермаркет, където двамата отишли на пазар да запълнят запасите си от алкохол, а към тях да прибавят мезета и ядки.  Те били  във видимо опиянено  състояние, а моделката се хилела неадекватно и пращала усмивки на всички, без да ги познава, смятайки се за звезда. И се полюшвала от изпития алкохол. Иво също не изглеждал особено трезвен.
Линдарева и Тодоров  вече на няколко пъти се разделят и събират, като за последно скъсаха отношенията си през май. През лятото Зори беше цяло лято на лов по морето да забие друг богаташ, но така и не успя да намери. Конкуренция й бяха младите бръмчалки, които също бяха открили ловния сезон и някои се върнаха със сериозни приятели. Накрая се върна изморена от търсене и отново се прибра при Редбула, който поне изтрайва настроенията й и й е другарче по чашка.
Съседи разказаха, че двойката живее доста бурно, редовно пиянства  рядко изтрезнява. Купоните си устройвали в апартамента му и рядко излизали, само когато „кака Зори“ имала ангажимент, но това ставало все по-рядко.
Влюбените гълъбчета я карали повече на течно гориво, рядко готвели и предпочитали да им носят храна вкъщи, но моделката почти не хапвала, понеже пазела фигурата си.
Освев това е страдала от анорексия, след това от булимия и яденето не сред най-любимите й занимания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *